Jesenski trendovi u HaLu studiju

Jesenski trendovi u HaLu studiju

Dolazak jeseni savršeno je vrijeme za promjenu frizure. U beauty svijetu jedan ogroman segment zauzimaju trendovi u kosi, koji privlače daleko više pozornosti od kozmetike ili make upa. Pitate se što kažu trednovi za nadolazeću sezonu? Mi vam donosimo nekoliko ideja za vaš novi i najpopularniji look za jesen.

U odabiru plavih nijansi posegnuti ćemo za toplijim, medenim i zlatnim pramenovima, koji će hladnu platinasto plavu nakratko staviti u drugi plan.

undefined

undefined

Za ljubiteljice tamnijih nijansi predlažemo bogate smeđe boje u toplijim nijansama i frizuru sa više volumena. Ova kombinacija će vašoj kosi dati još više dimenzije, čime ombre također pada u drugi plan.

 undefined

Opuštena niska punđa jedina je frizura koja će vam ove jesni trebati za efektan trendi look. Ako svoju nisku punđu poželite dodatno začiniti ukrasite ju dekorativnim ukosnicama ili isprepletite svilenom maramom. A niska punđa biti će i savršen odabir frizure za neku svečanu prigodu.

 undefined

Kao sjajni šećer na kraju, tu je "Glass Hair", najveći trend koji će zasjati ulicama ove jeseni. Nakon nekoliko godina vladavine nonšalantnih valova u kosi, jesen nas vraća trendu savršeno ravne, zaglađene i vrlo sjajne kose.  

undefined

Autor: Extravagant

Foto: HaLu