Jesen u Studiju Moni: SHR tehnologija i velika nagradna igra

Jesen u Studiju Moni: SHR tehnologija i velika nagradna igra

Jesen je u Studio Moni donijela pregršt noviteta, na osobito zadovoljstvo njihovih vjernih klijenata. U Studio Moni u trajnu je ponudu, naime, "uselio" IPL uređaj s SHR tehnologijom. Riječ je o aparatu najviše kvalitete i učinkovitosti, koji nudi novi sistem uklanjanja dlaka, pomlađivanja i revitalizacije kože.

Karakteriziraju ga dvostruko fiksirane safirne leće s dvostrukim njemačkim heraus lampama visoke snage i trajnosti, a namijenjen je odstranjivanju dlačica SHR ili E-light modom i kozmetičkim tretmanima pomlađivanja. Izvanredan je to, brz i učinkovit tretman kod osoba koje su izgubile svježinu i napetost te žele kožu održati što dulje zdravom i mladom, bez bora.

Tretman je pogodan i za odstranjivanje dlačica sa lica i tijela, uklanjanje kapilara, odstranjivanje bora, pomlađivanje i zatezanje kože, uklanjanje pigmentacija i podizanje dojki, a sjajan je to način i održavanja nakon klasičnog face liftinga.

U Studiju Moni do sredine prosinca traje i velika nagradna igra. Svi klijenti koji potroše najmanje 100 kuna do 20.12.2018. te ubace nagradni kupon u kutiju, imaju priliku osvojiti jednu od preko pedeset sjajnih nagrada: poklon bon od 100, 200 ili 300 kuna, Alessandro lak ili kremu za ruke, masažnu kadica za stopala, Swarovski prsten, masažu, manikuru, trajni lak... Izvlačenje je u četvrtak, 20. prosinca. 

Sve detalje o nagradnoj igri provjerite na FB stranicama Studija Moni. Sretno!

Autor: Extravagant
Foto: Press