Svako vrijeme sa sobom nosi vlastiti pojam ljepote

Svako vrijeme sa sobom nosi vlastiti pojam ljepote

Možete li zamisliti da je godine 1920. ova "strašna" maska služila kao prirodni zaštitni faktor i anti-aging prevencija za kožu?

Danas srećom postoje prirodni zaštitni faktori u obliku raznih kozmetičkih preparata, krema i ulja.. pa, tako i žene imaju slobodu otkriti svoja lica svjetlu dana i umjesto "strašne" "Hanibal Lector" maske, nositi "minijaturni bikini"!

Ako vam je za odlazak plažu ipak milija "bikini" opcija i otkrivanje lica, koristite visoki SPF faktor, nosite šešir, unosite svakodnevno dovoljno tekućine i hidratizirajte temeljito kožu maskama, melemima, serumima i uljima..

Nakon ljetne sezone, vašoj koži će biti potrebno vratiti prirodnu vlagu i sjaj, te je dodatno regenerirati uslijed učestalih izlaganja suncu, soli... vjetru.

Najbolja investicija, nakon ljetnih sunčanih radosti, bit će upravo investicija u vašu kožu. Preporuka je napraviti sezonsku kuru hidratantnih i njegujućih beauty tretmana za lice.

undefined

U današnje vrijeme, da bismo kožu očuvale i njegovale, dovoljno je samo koristiti iscjeljujuću moć prirodnih preparata, terapijskih ulja i snagu dodira.

U AyA Studiju nastojimo da je svaki tretman lica jedno posebno ritualno iskustvo koje će vam osim blistave i zdrave kože priuštiti nezaboravno putovanje kroz vašu vlastitu esenciju.

Kroz svaki tretman želimo vam, putem elemenata iz prirode, pobuditi osjetila i povesti vas u susret skladu i harmoniji.

Svaki beauty ritual bit će po potrebi prilagođen samo za vas. Jedinstven holistički pristup uključuje konzultacije i osobni plan savjetovanja proizvoda za kućnu njegu.

undefined

Uživajte u cjelovitoj njezi kože uz holističke beauty rituale u AyA studiju.


Narudžbe:

098/9432 654
051/374 625