Frizerski salon Fancy otkrio must have beauty trendove by Keune za hladnu sezonu

Frizerski salon Fancy otkrio must have beauty trendove by Keune za hladnu sezonu

Nakon predstavljanja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, inspirativna kolor kampanja „Kosa kao remek djelo“, koju je Keune Haircosmetics osmislio u suradnji sa svojim frizerima i stručnjacima, nastavila se u Novoj Gradiškiu frizerskom salonu Fancy. Vlasnica salona Marija Gelenčir i njezin tim frizerki (Valentina Bušljeta, Romana Jurašinović i Saima Petričević) demonstrirale su na svojim modelima 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.

undefined

Toasted Coconut (model Ena Špičak) kombinacija je različitih toplo – hladnih nijansi koja je apsolutno oduševila cijeli beauty svijet. Dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Sve boje na kosi stapaju se jedna s drugom kako bi ovaj balayage djelovao što prirodnije, ali i efektnije.

undefined

 Kombinacija crvene, brončane i narančaste boje, suptilnim nijansiranjem majstorski je pretočena u odvažnu nijansu naziva Bronze Orange (model Nikolina Pintarić). 

undefined

Savršena je za jesenske dane, s toplim, pomalo zlaćanim odsjajem. Caramel Ombre (model Ivana Curić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja, a njezin naziv neodoljivo podsjeća na najfiniju karamelu. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova. Ova nijansa najbolje pristaje plavušama koje žele mekšu frizuru te brinetama, koje ovom nijansom mogu osvježiti cjelokupan izgled

undefined

Cream Soda (model Katarina Šokić) jedna je od trenutno najpopularnijih boja za plavuše. Radi se o zlatno - bež nijansi koja se postepeno mijenja od korijena, pa sve do vrhova.

undefined

 Pomoću svjetlijih i tamnijih pramenova iste nijanse dobiva se svojevrsna dimenzija, bez previše kontrasta.

undefined

Nakon dnevne prezentacije trendova, u ugodnoj atmosferi održan je večernji event za prijatelje, partnere i klijente salona. Ostalo je još samo nekoliko gradova na Keune mini beauty turneji, gdje novi trendovi čekaju da zažive na kosama novih trendsetterica.

undefined

undefined

Make up: Helena Franjić

Foto: Alen Večanin