Extravagant u 2018.: Što ste najviše čitali?

Extravagant u 2018.: Što ste najviše čitali?


Kraj stare i početak nove godine idealno je vrijeme za rekapitulaciju učinjenog, a ekipa Extravaganta pritom samo može zahvaliti svojim vjernim gledateljima i čitateljima. Upravo zahvaljujući vama, rasli smo iz dana u dan, pa uz preko 18 tisuća "zalajkanih" na društvenim mrežama i još mnogo, mnogo više gledatelja, brojimo i još mnogo, mnogo više klikova na našem portalu.

Da smo na dobrom tragu onoga što naša publika voli govori i top deset naših najčitanijih članaka u protekloj godini. Daleko iznad svega uvijek je Extravagantov subotnji Streetstyle, u kojem iz tjedna u tjedan tražite inspiraciju, poznata lica i dokaz da je naše lijepo Korzo zaista poput modne piste. 

undefined

Drugi u nizu najčitanijih članaka u godini, iako je objavljen gotovo na samom kraju, sjajan je makeover prelijepe Jolene Butorac, koji je našoj gošći vratio osmjeh na lice.

undefined

Oduševio vas je i ZTC izbor plus size modela u kojem je slavila prelijepa Tamara Vukušić, a s nama ste rado zavirili i u novootvoreni hotel Dejana Lovrena na Pagu.

undefined

2018. godinu pamtit ćemo i po velikoj Extravagant Gali kojom smo obilježili 15. rođendan te okupili neke od najpoznatijih domaćih dizajnera, rado ste čitali i naš već tradicionalni event Žena sa stilom, održan u Vili Ariston, a pažnju vam je privukao i 18. rođendan Eme Gračan te shopping dr. med. Gabrijele Sopta Primorac u jednoj od naših omiljenih trgovina, Karli.Kraj godine skupa smo obilježili velikim božićnim Zigman fashion showom koji je u vrlo kratkom vremenu, zasluženo, privukao veliku pozornost naših čitatelja.

undefined

U novu godinu ulazimo sa mnogo entuzijazma za nove radne pobjede i nadu da će naša čitalačka obitelj i dalje rasti.

Do čitanja!

Vaš Extravagant

Foto: Iva Znaor, Arsen Miletić, Extravagant, Zvonimir Ferina