Extravagant predstavlja: Skinfinity ambasadorica Ivana Batinjan

Extravagant predstavlja: Skinfinity ambasadorica Ivana Batinjan

Skinfinity, jedinstvena kozmetika iznimne kvalitete s domaćim potpisom, ima ambasadorice diljem Hrvatske. I to ne bilo kakve - jedna od njih je i Ivana Batinjan, farmaceutski tehničar ljekarne Zagrebačke županije. Riječ je o ljekarni koja uvelike prati aktualne trendove u medicini pa tako i u kozmetologiji i dermatofarmaciji, stoga se kao jedini logični potez ondje u ponudi našla i cijela paleta Skinfinity proizvoda.

undefined

Složili smo se da se Skinfinity, kao premium kozmetika, odlično uklopio na police ove ljekarne, a Ivana, kako i priliči pravoj ambasadorice, Skinfinity koristi svakodnevno. Naravno, pitali smo je kakva su njena iskustva i koji su joj omiljeni proizvodi.

undefined

"Izdvojila bih proizvode iz Hydra Ca Mg linije koja je moj osobni favorit, koji me osvojio i svojim mirisom i posebnom teksturom. Čini kožu iznimno svilenkastom na dodir, mekom i mirisnom. Mislim da je to proizvod koji svojim karakterom osvaja svaku kožu kojoj je potrebna hidratacija i za sve dobne skupine", rekla nam je Ivana Batinjan.

undefined

Ivana se vrlo brzo upisala i na listu obožavateljica Decolletea – novog revolucionarnog proizvoda za njegu kože dekoltea i vrata, koji je nedavno svečano predstavljen zagrebačkoj publici - i odmah je požnjeo sjajne kritike. 

undefined

Kao farmaceutskog tehničara, zamolili smo Ivanu Batinjan da nam otkrije što to Decolette čini toliko posebnim.

undefined

"To je proizvod koji sadrži četiri aktivna sastojka: derivat izoleucina, ekstremolit Gyceryl Glucoside, poseban oblik karite maslaca i ekstrakt zmajeve krvi. Radi se o serumu koji ima anti age učinak. Znači, zaglađuje kožu na području dekoltea i čini kožu njegovanom i mekom", pojasnila nam je Ivana.

undefined

Na policama ljekarne se može pronaći i Skinfinity linija za ruke, kao i linija za lice i tijelo. Ako ste bili u potrazi za linijom kozmetike koja će se prema vašoj koži odnositi kao da ste diva - što svakako i zaslužujete - ne tražite dalje. Autor i foto: Extravagant