Permanent make up expert Dolores Srok kroz mikropigmentaciju na humani način pomaže ženama

Permanent make up expert Dolores Srok kroz mikropigmentaciju na humani način pomaže ženama

O važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke nikada nije dovoljno razgovora, jer upravo to je ono što spašava živote stotina tisuća žena. Ponekad je za uspješno izlječenje nužan operativni zahvat, a nakon što se liječenje uspješno okonča ostaje pitanje kako možemo pomoći da se žena osjeća bolje u svojoj koži.

Upravo radom i na tom području može se pohvaliti svjetski poznato ime s riječkom adresom - Dolores Srok, koja se u sklopu svojeg dobrotvornog djelovanja bavi i medicinskom mikropigmentacija areole te tako ženama u ovom teškom životnom periodu vraća izgubljeno samopouzdanje.

undefined

Dolores Srok vrhunski je permanent make up ekspert, ujedno začetnica tehnike medicinske mikropigmentacije u Hrvatskoj i jedno od vodećih domaćih, ali i svjetskih permanent make up eksperata u svijetu. Osim samog rada s pacijentima i klijentima, Dolores Srok održava i edukacije te sudjeluje na raznim kongresima diljem svijeta, od Brazila, Kanade i Austrije do Italije, Švicarske, Belgije i Nizozemske. Stoga ne čudi što joj mnoge žene poklanjaju svoje povjerenje na svakodnevnoj bazi, ali i u najosjetljivijim trenucima svoga života.

undefined

Medicinska mikropigmentacija je u svijetu vrlo raširen tretman koji je kod nas još uvijek donekle tabu tema - iako, kako ističe Dolores Srok, posve bez razloga. Medicinska mikropigmentacija areole nastala je na temelju klasične tetovaže, a svakoj klijentici tijekom postupka u DS Permanent Make-up centru se pristupa individualno, poštujući njene želje i potrebe. Izvodi se tako što se nijansiranjem i laganim osjenčavanjem prilagođava boja, kako bi se postigao optimalan i identičan izgled bradavica.

undefined

Iza bogatog životopisa Dolores Srok stoji marljivi rad, veliko iskustvo, ali i profesionalno radno okruženje koje su njeni klijenti odavno prepoznali i stoga se redovito, s punim povjerenjem, vraćaju.

undefined

DS Permanent Make-up Expert
Edukacije i Tretmani
Info: +385 91 7544 365
Instagram: dolores.srok