Dobrodošli u Tokio s Essence Happy Kawaii kolekcijom

Dobrodošli u Tokio s Essence Happy Kawaii kolekcijom

Neonska svjetla, pastelne trgovine i slatka kawaii hrana - dobrodošli u Tokio! U novoj Essence trendovskoj kolekciji “Happy Kawaii”, riječ je o japanskoj metropoli poznatoj po slatkom i ludom svijetu. Inovativni beauty proizvodi slatkog dizajna ambalaže prezentiraju tipičan kawaii stil. 

undefined

Trendovski proizvodi jamče dobro raspoloženje i osiguravaju poseban preslatki faktor za dizajn noktiju kao i za make-up naglaske:

Paleta sjenila 
Dvije highlighter nijanse i četiri sjenila s različitim efektima stvaraju jedinstven smokey eyes. Svilenkasto-mekana tekstura lako se nanosi i blenda. A slatki donut dizajn sigurno će te staviti u dobro raspoloženju!

undefined

Čarape
Super slatke čarape modernog dizajna koji je još istaknutiji kada se nose cipele. Napravljene od laganog I ugodnog materijala, jedna veličina. 

undefined

Kreda za kosu 
Postavi trenutne naglaske na vrhove kose, duž pramena ili po cijeloj kosi pomoću krede za kosu. Zahvaljujući klip mehanizmu rukovanje i aplikacije je brza i jednostavna. Boja se ispire šamponom za kosu.

undefined

4-way rašica za nokte
Jedinstvena rašpica za nokte upakirana u slatkoj kutijici omogućava uredne nokte u samo nekoliko jednostavnih koraka. 

undefined

Colour changing blush
„slatki obrazi” jednostavno ih je postići pomoću zelenog rumenila u stiku koji se prilikom nanošenja na obraze pretvara u rozu. 

undefined

Naljepnice za tijelo i nokte
Samoljepljive naljepnice se mogu nanositi na nokte ili na lice i tijelo kao make-up dodatak. Slatki kawaii dizajn postavlja slatke naglaske i sigurno će izmamiti osmijeh na tvoje lice.

undefined

Odstranjivač ruža
Skriveno unutar super slatke ambalaže mlijeka, nalazi se odstranjivač ruža s inovativnom teksturom! Koristi se s vodom i pamučnom blazinicom, oslobađa usne svih boja ruža bez sušenja.

undefined

3D nail topping dekoracije za nokte 
Šarene šljokice koje podsjećaju na omiljenu krafnu ili slatku kawaii hranu zasigurno će zasladiti bilo koji oblik noktiju. 3D ukrasi za nokte dodaju slatki dizajn na nokte. Jednostavno nanesi na lak za nokte dok je još vlažan, ostavi da se osuši i potom nanesi nadlak. 
undefined

Lak za nokte
Tri laka za nokte u pastelnim nijansama visokog prekrivanja i sjaja kao i svjetlucavog efekta osiguravaju divne nokte. Jedinstveno pakiranje u obliku sladoleda dodatno privlači pažnju. 

undefined