DERMAPLANING TRETMAN LICA - svjetski hit i magični recept za sjajnu, glatku i baby njegovanu kožu

DERMAPLANING TRETMAN LICA - svjetski hit i magični recept za sjajnu, glatku i baby njegovanu kožu

AYA holistički studio prvi na području Rijeke i okolice predstavlja Dermaplaning tretman lica - jedan od trenutno najučinkovitijih i najpopularnijih hit tretmana za njegu lica u svijetu, koji je od nedavno u dostupan i klijentima u Rijeci.

Dermaplaning tretman lica se može koristiti zasebno ili u kombinaciji sa ostalim tretmanima za njegu kože. Dermaplaning je vrsta japanskog mehaničkog pilinga u kojem se pomoću specijalnog medicinskog skalpela za lice, uklanjaju stare odumrle stanice kože i sve suvišne dlačice sa lica. Pomoću ove vrste pilinga dolazimo do potpuno nove, blistave i zdravije verzije vaše kože. Nakon samog tretmana, koža je meka, zdrava, blistava i sjajna, i u potpunosti bez ikakvog crvenila ili iritacija.
Tretman je izuzetno siguran, ugodan i nakon samog pilinga sastoji se od mini masaže i hidratantne maske za lice.

undefined

Od svih tretmana lica koje ste do sada isprobale niti jedan od njih ne ostavlja kožu lica jasnom ili mekom poput Dermaplaninga!

Za vrhunske rezultate kod nas u salonu Dermaplaning volimo koristiti u kombinaciji sa klasičnim čišćenjem lica ili LED kromoterapijskom maskom.

Više o tretmanu: https://www.aya-holistickistudio.hr/tretmani-lica/dermaplaning-tretman/

Tretman je primjeren za sve tipove i stanja kože. Dermaplaning tretman se preporučuje kod dehidracije i umornog izgleda kože. Tretman ublažava manje linije i sitne bore, podržava tonus kože, usporava znakove starenja i ujednačava ten.

Narudžbe:
098/9432 654
051/374 725

Autor i foto: Promo