Cupping vakum terapija za vitalnost fascije

Cupping vakum terapija za vitalnost fascije

FASCIJA ima važnu ulogu u svakom našem pokretu i svakoj ozljedi koju smo doživjeli. Fascije su tanke, prozirne, polutekuće tvari. Povezuju mišiće, kosti, živce i tkiva te ih drže na okupu. Zdravlje svake osobe velikim dijelom se odražava kao stanje na fascijama. Fascije pamte svaku traumu. Ona je tkivo koje podržava, ujedinjuje i podmazuje čitavo naše tijelo i to trodimenzionalno. Međutim, kada u tijelu postoji neka upala ili povreda (a to može biti i niz malih mikrotraumica), fascija se skuplja i postaje čvrsta i nekooperativna.

Kada fascije nemaju dovoljnu količinu energije (da ih ojača i drži ih vlažnima i fleksibilnim) one otvrdnu i postaju krhke. Fascije su poput finih vodova energije koja teče kroz tijelo. Kanali i energetski meridijani organa prolaze kroz fascije. Kada se osoba osjeća nemoćno (energija ne cirkulira dobro), tijelo se ukoči i pokreti mogu biti bolni i nelagodni. Najveći dio nelagode i boli povezane s fibromijalgijom proizlazi iz fascije, koja je odgovorna za uklanjanje toksina i drugih nepotrebnih otpadnih tvari iz mišića i tkiva, radi eliminacije.

Sve o održavanju “vitalnosti” fascija znaju eksperti iz beauty centra Studio Moni, koji u ovom slučaju preporučuju cupping vakum terapiju.

Cupping vakuum terapija “ODLJEPLJUJE” stisnute fascije koje kao takve čine mišiće tvrdima a zglobove ukočenima i krutima. Cupping terapija postaje planetarno popularna nakon OI igara u Riju, nakon Phelpsovog nastupa sa crvenim krugovima po tijelu. Nakon čega je otkrio da je koristio Cupping terapiju u rehabilitaciji ramena i pripremi za OI. Takvi krugovi su potpuno BEZBOLNI, međutim ostaju par dana po tijelu (zbog vakuum terapije, povećane sukcije i same cirkulacije) a nestaju sami od sebe. Može se raditi i varijanta bez ikakvih ožiljaka, koju naši klijenti nikada ne propuštaju u sklopu redovne ručne masaže.

CUPPING TERAPIJA JE VRLO UGODNA JER KLIJENT MOMENTALNO OTPUŠTA NAPETOST I KRUTOST U MIŠIĆIMA I ZGLOBOVIMA!

Kod kojih stanja je Cupping terapija izbor broj 1 i brzo efikasna?

Izuzetno je efikasna u tretmanima bolova i ukočenosti u leđima i vratu.

Već nakon prvog tretmana pomaže kod:
– ukočenosti
– bolova
– spazmova
– blokada u određenom dijelu tijela
– oslabljene cirkulacije

Odličan je izbor za:
– rekuperaciju kod sportaša
– kod kroničnog umora
– kod mišićnog disbalansa
– u tretmanima protiv celulita
– dobar tonus kože i mišića

Cupping tretman leđa  je kompletan tretman leđa koji sadrži ručnu masažu sa više vrsta manualnih tehnika prilagođenih idnividualno klijentu i Cupping vakuum terapiju u trajanju od 1 sat.

CUPPING TERAPIJA LICA - potpuno prirodan “Facelift” sa Elixirom mladosti

Cupping terapija lica je potpuno prirodna alternativa kirurškom “Faceliftu” ili kemijskim tretmanima za lice. Za učvršćivanje epidermisa i mišićnih skupina lica, čišćenje pore lica, poboljšanje cirkulacije,  zaglađivanje bora, peglanje podočnjaka. Cupping terapija će Vam pomoći popraviti mišićni tonus na licu, „popuniti’ i zategnuti kožu te smanjiti, izdrenirati otečenost ispod očiju, podočnjake. Cuppingom se doslovno stvara efekt liftinga uz poticanje opće cirkulacije, aktivaciju svih mišića lica i prirodne stimulacije kolagena/elastina. U svakom slučaju, uz kuru Cupping tretmana lica, vidno će se omekšati, a možda čak i potpuno izgladiti, neke od bora na vašem licu!

Cuping terapija lica se izvodi ručno, pomoću “čašica”, posebno dizajniranih za lice, koje su mekih i zaobljenih rubova, pomoću kojih se postiže vakum efekt i drenaža viška tekućina. Za ovaj tretman naš aromaterapeut sprema jedinstveni “Elixir mladosti” te sinergijakim djelovanjem Cuppinga i Elixira dolazi do potpunog osvježenja Vašeg lica.

Elixir Mladosti ima snažan Anti-Age učinak, djeluje na potpunu hidrataciju kože i pomaže kod  hiperpigmentacije. Metoda je vrlo ugodna, opuštajuća, potpuno bezbolna i ne ostavlja tragove. Žene u Aziji, Rusiji i na Bliskom Istoku koriste ovu prirodnu metodu za pomlađivanje i održavanje kože, već naraštajima i generacijama. Osim toga, bila je to i jedna od tajni gejša.

Cupping lica:

Potiče opću cirkulaciju kože
Povećava izmjenu tvari u epidermisu (srednji sloj kože)
Poboljšava apsorpciju kozmetičkih proizvoda
Uklanja i drenira stagnirane tekućine, smanjujući edeme i kroničnu natečenost
Zateže ‘labave’ kapilarice koje se pojavljuju u obliku crvenila na površini kože (kuperoza)
Smanjuje napetost i krutost mišića povezanu sa tempomandibularnim zglobom (vilicom)
Ublažava ožiljke na licu
Odlično kod natečenih  podočnjaka

Studio Moni
Rasadnik 3
Novi Vinodolski
091 888 0718