Brojne dame prisustvovale otvorenju beauty salona Beautique u Opatiji

Brojne dame prisustvovale otvorenju beauty salona Beautique u Opatiji

Opatija je postala bogatija za novu trendy beauty oazu, beauty salon Beautique, Vjekoslava Spinčića 13.


undefined

undefined


Svečanom otvorenju koje se održalo ove subote, prisustvovale su brojne dame koje su s oduševljenjem isprobale nove hit usluge salona.


undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedundefined


„Nakon višegodišnjeg iskustva u struci u kozmetičkim salonima, a najviše u opatijskim hotelskim wellnessima kao kozmetičarka, a zadnje i kao wellness voditeljica, odlučila sam se na otvarenje vlastitog salona za uljepšavanje, jer mi je to bila oduvijek želja. Kako sam imala prilike raditi s puno kozmetičkih brandova, a ujedno proći i njihove edukacije, za svoj salon odabrala sam one koji smatram da su stvarno jedni od boljih i kvalitetnijih“, otkrila nam je vlasnica, Tea Maravić.

U beauty salonu Beautique nude brojne kvalitetne usluge koje su već sada oduševile pripadnice ljepšeg spola, poput njege ruku i stopala brandom Cuccio, lakiranje trajnim lakom Shellac, te klasično lakiranje O•P•I lakovima. 


undefined


Također, nude i tretmane lica s vrhunskom francuskom kozmetikom Thalgo koja se bazira na prirodnim aktivnim sastojcima morskog i biljnog porijekla (tretmani se razlikuju ovisno o tipu kože), razne vrste masaži poput masaže cijelog tijela, parcijalne, anticelulitne, sportske, opuštajuće masaže eteričnim uljima i brojne druge, te depilacije voskom.


undefined

undefined


Posebnost beauty salona Beautique su i poklon bonovi, te kartice vjernosti s kojima svojim klijentima nakon petog tretmana poklanjaju parcijalnu masažu.


undefined

undefined


Svakako ih posjetite i uvjerite se u njihovu kvalitetu!

 

Beauty salon Beautique

Vjekoslava Spinčića 13

Facebook

Instagram

Radno vrijeme:

ponedjeljak, srijeda i petak od 13h do 20h

utorak i četvrtak od 8h do 15h

subota od 8h do 13h

nedjeljom i praznikom zatvoreno
Autor: Extravagant