Blue Box: Promotivna ponuda u mjesecu ljubavi

Blue Box: Promotivna ponuda u mjesecu ljubavi

Sinonim za brončani, preplanuli ten Riječanima je već više od desetljeća poznati Blue box solarij, u kojem vas uz vrhnsku tehnologiju i preparate te u nedavno redizajniranom, još ugodnijem prostoru, čeka stručno osoblje.

U mjesecu ljubavi u Blue Boxu su svojim vjernim klijentima, baš kao i onima koji će to tek postati, pripremili niz promotivnih ponuda.

undefined

U velikom izboru dostupnih masaža tako je aroma masaža primjerice na popustu od 15 posto, što znači da ćete 70 minuta opuštanja platiti 170 umjesto dosadašnjih 200 kuna.

undefined

I kartice za sunčanje sada imaju poseban bonus, pa ćete tako onu u vrijednosti od 300 kuna platiti 200, a ona od 600+ čeka vas po cijeni od samo 400 kuna - i uz poklon kremu za još ljepšu boju.

undefined

U Blue Boxu također preporučuju svijeće, House of candles, koje dolaze s posebnim posvetama vezanim za ljubav, antistres, čakre ili pak čišćenje loše energije u vašem domu, a za sve koji vole posebnu pažnju pokloniti svojim noktima, i geliranje i trajni lak sada su dostupni po pristupačnim cijenama.

undefined

Poklon bonovi se mogu kombinirati po izboru.

Blue box solarij

Radno vrijeme:

pon- sub 8- 22h, nedjelja 10-22h.

info 099 797 -1633

Taras Relax& Beauty

info 095/317-0155