Bling - Bling uz sexy Vajazzling!

Bling - Bling uz sexy Vajazzling!

Znate li da je LYCON wax precizna i gotovo bezbolna depilacija, jedna od traženijih usluga u AyA studiju? Obožavaju je redom djevojčice, majke i bake...

Osim Lycon brazilskom depilacijom, svoj savršeno uređen bikini odnedavno možete ukrasiti i zanimljivim "Vajazzl" ukrasima. Vajazzling uključuje primjenu kristala i ukrasa na koži nakon brazilske depilacije. To je doista maštovit način da se za posebne prilike ukrasite u onim područjima koja nisu vidljiva svakome.

undefined

LYCON je australski brand i sustav za profesionalno voskanje. Upravo AyA holistički beauty studio je ekskluzivno na riječkom području predstavio popularni svjetski “Creme de la Creme” vosak, omiljen među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi.

Otklanja dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimne zone. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože. Posebno valja istaknuti da se zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak samo zahvaća dlačicu te time ne trga i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korjenom, čime je depilacija i do 70% manje bolna.

Vosak se grije na nižoj i koži ugodnoj temperaturi. Voskovi sadrže neke od najfinijih i nježnih sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija, čajevac i nisu testirani na životinjama.

undefined