Beauty Nova - Ljepota satkana poviješću

Beauty Nova - Ljepota satkana poviješću

Romantičan i s daškom Parisian chica, neodoljivog prizvuka nekih davnih damskih vremena, estetski centar Beauty Nova poznat po uvijek visoko kvalitetnoj usluzi od 3.siječnja,2017. nalazi se na novoj adresi, Nike Katunara 10.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Vlasnica Gordana Leskur Jurić otkrila nam je da s novom lokacijom dolaze i novi brojni beauty noviteti s kojima će zadržati svoju prepoznatljivost, ali i predstaviti jedan novi pristup prema tretmanima i uslugama. 


undefined


„Još u osnovnoj školi znala sam da ću biti kozmetičarka. Samo nisam znala kako ću to ostvariti, jer u Rijeci nije bilo kozmetičke škole. Nakon završetka Medicinske škole za kozmetičare u Puli, otvorila se škola u Opatiji u kojoj su poslije učili po mom programu.“, otkrila nam je Gordana koja je prvi salon otvorila davne 1988.godine na Vežici. 
„U ono vrijeme, kada sam počinjala, beauty tretmani bili su vrlo jednostavni. Sastojali su se od klasičnog tretmana, a anti age tretman bio je s malo boljom kremom za masažu i maska. Radile su se depilacije, a neki bolji saloni imali su po neki aparatić za celulit, bojanje obrva i trepavica, te manikuru To je bilo sve. Moje starije kolegice su s takvim radom otišle i u mirovinu.“, otkrila nam je veselo simpatična vlasnica.

U želji da ne zaboravi svoje početke i vrijeme kada su žene zaista imale vremena za duže boravke u salonima, Gordana u Beauty Novi nastoji spojiti neka davna vremena sa sadašnjim, ali uvijek s naglaskom na budućnost. Romantika i modernizam, usluga i tehnologija, žena nekada i sada! 


undefined
undefined


Danas gledajući beauty tretmani su sve, samo ne jednostavni. Zadnjih deset godina kozmetika je doživjela pravu revoluciju. Postoje razni kozmetički aparati, od onih za mikrodermoabrazije, podizanje tonusa, mezoterapiju s iglicama i iglama, pa sve do snažnih aparata za tijelo. Rekli bismo da su se tako kozmetički tretmani sve više približili medicinskim tretmanima. 
„U današnje užurbano vrijeme, kada je sve manje vremena za opuštanje u salonima, vrijeme kada svi žele brze i učinkovite tretmane, često se pitam kako se klijenti u silnoj navali aparata, odluče za određene tretmane, te na koji način prepoznaju ono što je najbolje za njih. Upravo zbog toga sam uvijek birala samo najkvalitetnije aparate kako bih mogla ponuditi samo vrhunsku kvalitetu.“, otkriva nam Gordana.


undefined
undefined
undefined
undefined


U estetskom centru Beauty Nova tako možete pronaći visoko kvalitetne aparate za sve probleme. Želite li osvježiti lice, podignuti tonus kože i učvrstiti ju, regenerirati, hidratizirati i slično, sve to uz individualno savjetovanje uz stopostotnu diskreciju ponuditi će vam u preuređenom centru. A, ono što je vrlo bitno je da su podijelili tretmane u tri grupe, tretmani za osvježenje lica koji su vrlo učinkoviti i imaju blitz efekt, dermatološki tretmani  za akne, couperoseu, dermatitis, rosaceu i psorijazu, te Anti-age tretmani za potpuno osvježenje i poboljšanje tonusa i izgleda kože. 


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Stoga, ukoliko ste u potrazi za potpunim doživljajem ljepote, ugodnom i opuštajućom atmosferom, visokom kvalitetom i potpunom predanošću vama i vašim potrebama, onda svakako posjetite Beuty Novu, Nike Katunara 10 i otkrijte sve tajne ljepote! 


Nova beauty 
Nike Katunara 10
Potraži ih na Facebooku
ili na webu


Fotografije: Iva Znaor
Autor: Extravagant