Beauty event „Dobre vile“ u kozmetičkom salonu Žana

Beauty event „Dobre vile“ u kozmetičkom salonu Žana

U četvrtak, 7.prosinca,2017. godine u popodnevnim satima u salonu Žana na Zametu održati će se beauty event „Dobre Vile“ u sklopu kojega će se održati i mini radionica, te besplatni mini tretmani lica, a kozmetički salon Žana za sve dame priprema i iznenađenje. 

Brojne će Riječanke tako imati prilike saznati sve o prirodnoj kozmetici Pandhy'S, organskoj liniji za njegu lica True delight, te make up-u s mineralnim puderima. Također, će „dobre vile“ uljepšavati naše Riječanke i naučiti ih kako ispravno odabrati boju i teksturu mineralnog pudera.

Uz mogućnost isprobavanja proizvoda, dame će imati priliku ujedno i kupiti vrhunske proizvode, a uz svaku kupnju očekuje ih i poklon.

Kozmetički salon Žana, Braće Fućak 2, Zamet već dugi niz godina oduševljava Riječanke svojim vrhunskim uslugama i novitetima uvijek prateći najnovije beauty trendove. Uz široku lepezu kozmetičkih usluga, nude vam vrhunske aparate i tretmane, a svakoj svojoj klijentici na jedan poseban i individualan pristup pružaju potpunu uslugu kako biste uvijek bile lijepe i zadovoljne.


undefined


Inače, PANDHY’S SMART mineralni puder i korektor u prahu namijenjeni su svim tipovima kože i svim dobnim skupinama. Proizvodi su antibakterijski i hipoalergeni,  izvrsno pokrivaju i ne zatvaraju pore. Uz prekrasan matiran ten, pružaju vam i baršunasti izgled kože.


undefined

undefined


Inovativna molekularna kozmetika TrueDelight by Pandhy's sadrži organski profesionalne koncentrate vrlo visoke aktivnosti. 100% prirodna i visokokvalitetna kozmetika namijenjena je svima onima koji vole luksuz i čistu ljepotu na svome licu.

 

 undefined

 

Autor: Extravagant