Anabella Beauty Spot, vaše mjesto za ljepotu

Anabella Beauty Spot, vaše mjesto za ljepotu

Vizažistica Maja Zatezalo u Anabella beauty spotu održala je promociju Najl oleari kozmetike. Riječ je o poznatom talijanskom brendu koj je je nedavno doživio poptuni redizajn, a na policama se već nalazi nova prolejtnoljetna kolekcija Shine vibes, koja uklučuje puno boja, bronzera i sjaja.

Uz novu Shine vibes Naj Oleari liniju, u Anabelli smo pronašli još neke novitete – uglavnom mirisne.

Paco Rabanne Olympesa Legend orijentalni je miris za žene, a stigao je i Invictus legend, kao aromatični miris namjenjen muškarcima.

Kao novitet izdvajamo i Tony Moly – popularni brand korejske kozmetike  prepoznatljiv po otkačenim pakiranjima sheet maske. Isprobajte masku od limuna za posvjetljivanje, rižu za čiščenje i blistavost ili pak čajevac za ujednačavanje tena i nar za zatezanje i lifting učinak.

Ako tražite nešto za umorne oči, u Anabelli preporučuju Eye patch - masku od tkanine za okoloočno područje. Hidratizira, smiruje i smanjuje otečenost.

Za kraj izdvajamo Clinique Even Better Refresh rekući puder. Alergijski testiran, 100 posto bez mirisa. Odlikuje ga spoj hidratacije, pokrivne moći i prirodnog završng efekta. Namjenjen je svim tipovima kože, a ključni sastojak – hijaluronska kiselina garantira mladenački i svjež izgled, bez nepravilnosti i vidljivih pora.

U Anabelli vas očekuje i ponuda mjeseca – popust na odabrane mirise, kreme i linije za njegu tijela.

Neka Anabella Beauty Spot bude i vaše mjesto za ljepotu!


Autor i foto: Extravagant