Afričke pletenice: hit ljetna frizura s potpisom Mickey salona

Afričke pletenice: hit ljetna frizura s potpisom Mickey salona

Stiglo nam je toliko iščekivano ljeto, a to znači mnogo znojenja, često pranje kose, period u kojem nam je fen najgori neprijatelj a vrućina, sunce i sol oštećuju kosu. Održavanje savršene (ili bar pristojne) frizure tijekom najtoplijih mjeseci može doista biti prava gnjavaža.

undefined

Frizersky salon Mickey stoga je ovih dana osobito popularan, jer upravo se ovdje izrađuju najkvalitetnije afričke pletenice - prava ljetna frizura koja čuva kosu, i istovremeno garantira savršenu frizuru bez ikakvog svakodnevnog truda - mjesecima! Naime, jednom kada su pletenice gotove, sljedećih 2-6 mjeseci možete računati na frizuru koja ne zahtjeva apsolutno nikakvu brigu osim pranja, a i ono je potrebno samo jednom u tjedan dana.

undefined

"Kompletan proces izrade pletenica traje oko 12 sati, ovisno o količini kose. Po završetku pletenja, slijedi uređivanje pletenica i fiksiranje što traje oko pola sata. Naše pletenice imaju prirodne završetke, a kako se ne bi otplitale pletenice se umaču u vrelu vodu i zbog kvalitetne kose koju koristimo, ta kosa zadržava svoj novonastali položaj i ostaje fiksirana svo vrijeme do skidanja pletenica. Zato nam nisu potrebne niti gumice, niti paljenje vrhova, kako to neki prakticiraju", pojasnili su nam u salonu.

undefined

"Kosa nakon skidanja pletenica je sjajna i zdrava. Naravno, u prilog tome ide da je svo vrijeme ona bila unutar pletenice zaštićena od svih namjernih ili nenamjernih oštećenja kao što su feniranje, peglanje, tapiranje, sunce, vjetar i sl. Bojanje izrasta je dozvoljeno, ali izbjeljivanje nije. Kosa bude zahvalna kada joj date malo predaha", objašnjavaju nam u salonu Mickey, kojemu se zadovoljne klijentice uvijek iznova vraćaju.

undefined


KONTAKT:
Tel: 051/229-771
Mob: 091/229-77-17
E-mail: info@mickeyroyal.hr
Adresa: Marinići 165, 51216 Viškovo