Adriona kozmetička linija – Istaknite svoju ljepotu prirodom

Adriona kozmetička linija – Istaknite svoju ljepotu prirodom

Imajući u vidu brojne osobe s različitim problemima, te nedostatak kvalitetnih i pristupačnih proizvoda za njegu izrazito suhe i osjetljive kože, Adriona kozmetika kreirala je liniju proizvoda u skladu s prirodnim potrebama i zakonitostima kože, te je rasterećena nepotrebnih agresivnih kemijskih aditiva.


undefined


Usmjerena prvenstveno na zdravlje kože, Adriona kozmetička linija bazirana je na proizvodima blagih, neagresivnih, biranih sastojaka koji imaju brz i učinkovit učinak na kožu, te koji istovremeno rješavaju više problema. Uporaba prirodnih ulja i maslaca, ispod kojih koža diše, te cijeli niz dobro osmišljenih kombinacija vitamina, minerala, proteina i biljnih iscrpina uvjetuje odličnu resorpciju i učinkovitost ovih preparata.


undefined


Adriona kozmetika je osmišljena kroz paket proizvoda vezanih uz vegetaciju i mirise Jadranskog podneblja i priobalja, s ciljem da se na stranim tržištima predstavi snaga i raznolikost hrvatske kozmetičke ponude. U nju je utkano dugogodišnje iskustvo stvaranja profesionalnih tretmana u njezi kože, a sadrži samo najbolje sastojke poput hladno prešanih, vegetabilnih ulja badema i masline, koji dokazano oporavljaju umornu i suhu kožu, esencijalnih ulja jadranskog bilja: narančinog cvijeta, bosiljka, ružmarina, mandarine, limuna, kadulje, mirte, metvice, smilja, bora, tise, čempresa i lavande, a koji se dobivaju iz samoniklog raslinja prirodnog, nezagađenog okoliša. Specifikum Adriona kozmetike su i formulacije s elementima profesionalne kozmetike.


undefined


Linija je koncipirana tako da objedinjuje sve vrste proizvoda za njegu kože lica i tijela, a sadrži i široku paletu specijalnih proizvoda za zaštitu od sunca, za njegu kose, noktiju i nogu.


undefined


Kao potpuno domaća proizvođačka tvrtka asortiman je prilagođen mogućnostima hrvatskog kupca pa su visoko kvalitetni proizvodi dostupni po vrlo prihvatljivim cijenama.

Kozmetičku liniju Adriona možete pronaći na prodajnim mjestima DM-a, Müller-a, u određenim ljekarnama i trgovini Studenac.

Više na adriona.hrAutor: Extravagant