4look bio eco beauty salon: Omiljena beauty oaza Riječanki u novom izdanju!

4look bio eco beauty salon: Omiljena beauty oaza Riječanki u novom izdanju!

4look koncept oduvijek je bio sinonim za pomicanje granica, a potvrđuje to i preuređeno izdanje ove beauty oaze omiljene brojnim Riječankama koja sada nosi naziv 4look bio eco beauty salon, što govori da je ova transformacija puno više od pukog preuređenja interijera.

Prozračan i svjež prostor u kojem dominiraju prirodne bež, smeđe i zelene nijanse te svijetlo drvo već na prvi pogled govori o usmjerenju ka prirodnom, zelenom i ekološkom, a taj dojam dodatno naglašavaju prave mahovine, eukaliptusi, bršljani i paprati u vertikalnom vrtu koji apsolutno plijeni pozornost u ovoj prekrasnoj vizuri salona.

undefined

U 4look-u se od samog početka isticala važnost uporabe prirodne kozmetike bez štetnih sastojaka, ali sada je to određenje dobilo novu dimenziju, prvenstveno uvođenjem linije Actyva Bio - prve profesionalne bio linije za njegu kose s certifikatom ICEA Organic.

Jedna od posebnosti u 4look-u je i novi Actyva Bio tretman detoksa kose i vlasišta koji oslobađa kosu i vlasište tzv. build up efekta otežane, matirane i beživotne kose prouzročenog polucijom okoliša u kojem živimo i kontinuiranom uporabom raznih kozmetičkih proizvoda za kosu, od boja do stayling proizvoda, koji se nikada ne mogu u potpunosti ukloniti redovitim pranjem. Zahvaljujući posebno osmišljenoj micelarnoj vodi za kosu i vlasište, ovaj tretman omogućit će kosi da ponovno prodiše i vratiti joj sjaj i ljepotu.

undefined

Posebno veseli što prirodne i bio usluge nisu rezervirane samo za frizerski segment pa tako u 4look-u sada možete isprobati i novi beauty hit, japansku bio manikuru pčelinjim voskom koja dubinski hrani i njeguje nokte i naglašava njihovu prirodnu ljepotu.

Osim što se brinu za zdravlje svojih klijenata, u 4look-u poručuju da je važno osvijestiti i brigu prema okolišu koji nas okružuje i ozbiljno shvaćaju taj zadatak nastojeći u svom poslovanju umanjiti uporabu plastike, odgovorno reciklirati i birati proizvode s ambalažom od recikliranih materijala, kao i brendove koji u svom poslovanju postupaju na jednak način.

undefined

Oduševljeni ovom promjenom interijera, ali i cjelokupnog koncepta, koja se može mjeriti sa salonima najvećih svjetskih metropola, možemo samo reći da jedva čekamo isprobati sve nove tretmane koje 4look nudi jer istinski vjerujemo u njihov moto... samo zdrava kosa je lijepa kosa.

undefined

Autor i foto: 4look/Press