4 tretmana iz Moni beauty studija za savršeno tijelo prije ljeta

4 tretmana iz Moni beauty studija za savršeno tijelo prije ljeta

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a to znači da je vrijeme da posvetimo dodatnu pozornost svome tijelu. U Moni beauty centru na raspolaganju su vam četiri vrhunske, djelotvorne metode koje će vam pomoći u uklanjanju neželjenih masnih naslaga i osigurati da se osjećate sjajno u vlastitoj koži.

Pojavom ULTRAZVUČNE KAVITACIJE konačno mogu odahnuti svi oni koji su željeli ići na klasičnu liposukciju, ali su se bojali samog postupka i dugog, bolnog oporavka.
Ultrazvučnom kavitacijom povećava se propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav, odakle se pak izlučuju iz organizma. Jedan osnovni tretman traje od 30 do 40 minuta i u njemu možemo ciljano djelovati na dio tijela na kojem želimo smanjiti masne naslage. Koža se na tim dijelovima premazuje gelom koji poboljšava djelovanje ultrazvučne kugle. Fina vibracija koju stvara ultrazvuk razbija masne stanice na točno određenoj dubini ispod površine kože, odnosno oslobađa masne kiseline nataložene upravo i samo ondje.
Važno je znati da takav tretman ne oštećuje druga, okolna tkiva, krvne žilice i živce. Svakom organizmu treba vremena za preradu i eliminaciju oslobođene masne kiseline, pa je preporučljivo da između dva kavitacijska tretmana prođe 7 do 10 dana. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe, ovisno o hormonalnom stanju, bazalnom metabolizmu i drugim osobnim čimbenicima. No, rezultati su uglavnom vidljivi već nakon prvog postupka, ali bi ipak bilo dobro obaviti ih od tri do pet.
Ultrazvučna kavitacija pokazala se kao odličan nadomjestak za bolnu liposukciju koja je donedavno smatrana jedinim učinkovitim rješenjem za uklanjanje tvrdokornih masnih naslaga. Napredna tehnologija omogućila nam je, financijski relativno povoljnu terapiju, koja osim što nije invenzivna i ne boli, ne zahtijeva nikakav oporavak.
Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.
Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom kojom vršimo limfnu drenažu nakon tretmana kavitacije. Kavitacijom dakle, "razbijajamo" masne stanice, a limfnom drenažom potičemo izlučuvanje otpadnih tvari (masnoća) iz organizma.
CIJENA TRETMANA JE 400 KUNA
TRAJANJE TRETMANA 80 MINUTA

undefined

Naša druga preporuka u Moni studiju je TROSTRUKA TERAPIJA - KAVITACIJA + MEZOTERAPIJA + RF
U pitanju je tretman tijela sa trostrukim djelovanjem: mršavljenje, razgradnja celulita i učvršćivanje. Aktivira proces lipolize, oblikuje tijelo vračajući mu prirodan oblik i elastičnost. 

Tretman sadrži: 
> detoks piling + KISIK
> celluslim serum + MEZOTERAPIJA
> maska + termo deka
> tuširanje
> 10% kofein i artičoka serum + KISIK
> triple gel + KAVITACIJA ili RF
> PRESOTERAPIJA (limfna drenaža) + IC grijanje
Trajanje: 90 minuta
Cijena tretmana: 400 kuna
Paket 6 tretmana: 2100 kuna do 31.5.2018

Do 31. svibnja na posebnom popustu od 28% je i CUPPING MASAŽA + BANDAŽE + PRESOTERAPIJA + IC GRIJANJE
Anticelulitna cupping masaža sa kremom za razgradnju celulita i mršavljenje, bandaže za razgradnju celulita i mršavljenje te presoterapija (limfna drenaža) sa IC infra grijanjem za topljenje celulita sada je dostupna ZA SAMO 180 KUNA PO TRETMANU. Puna cijena tretmana inače iznosi 250 kuna.

undefined

Do kraja svibnja po akcijskoj cijeni možete isprobati i popularnu ARTIČOKA TERAPIJU TIJEKA.
Riječ je o tretmanu za tijelo koji uklanja nakupljene masne naslage (celulit), čak i u zonama koje su otporne na dijetu. Istovremeno potiče učvršćivanje tkiva.

Tretman sadrži:
> detoks piling + kisik
> 10% kofein i artičoka serum + kisik
> mezoterapija
> maska body wrap + termo deka
> cupping masaža
Trajanje: 60 minuta
Cijena tretmana: 350 kuna
Paket 6 tretmana: 1680 kuna do 31.5.2018.

Koji je vaš odabir? Svoj termin u Moni beauty centru možete rezervirati na broj telefona 091 888 0718.

undefined

Rasadnik 3
Novi Vinodolski
Tel. 091 888 0718