4 JESENSKA BEAUTY TRENDA

4 JESENSKA BEAUTY TRENDA

Kao i svake sezone do sada, dizajneri osim odjeće, na svojim pistama predlažu i istaknute beauty trendove za predstojeću sezonu.

Bezvremenski klasici i ove godine potvrdili su svoju relevantnost na modnoj pisti. Crvene usne i crno, zadimljeno oko i dalje uspijevaju na revijama za jesen/zimu 2019-2020. godine. Sezona je sa sobom donijela i one više odvažne, umjetničke kreacije, s posebnim naglaskom na oči. 

 

Trepavice 

Na revijama svjetskih modnih kuća za jesen zimu 2019-2020. godine poseban naglasak je na trepavicama. Predmet su istinske umjetničke kreacije u većini slučajeva pretjerane u stilu šezdesetih u Dioru. Postoji zlatno pravilo koje umjetnici cijene u pozadini: održavanje tena i usana što je prirodnije moguće.

 

Obrve 

Obrve su ove godine bizarna stvar na pistima, bilo podebljane ili u potpunosti izbrisane učinak je isti. Uokvirujući ih, šminkerice najprestižnijih brendova pojačale su ljepotu izgleda. U Pradi su obrve izbijeljene, s čudnim,tuđinski pogled, krštene "mračnom romantikom" , dok su pretjerane obrve kod Chanela donijele arhitektonsku definiciju lica modela.

 

Crveni ruž 

Dok većina svjetskih modnih znalaca se drži izjave da su crvene usnice neuspješan trik  za jednostavnu sofisticiranost, osnovno oružje u umjetnosti i senzualnosti ove su sezone iskoristili mnogi šminkeri. Što se tiče boje, prevladavaju jarki ruževi, kao i duboki bordo.

 

Smokey eye

Dok su se protekle sezone igrale s bojom, šminkerice su udahnule novi život crnim zadimljenim očima u kolekcijama jesen/zima 2019-2020. godine. Stručno spajajući klasični šik i rock-chick, ali pojačan. Ten je ostao prirodan, a kosa vezana natrag, za dvostruki učinak.

 

Autor i foto: Extravagant