20% popusta na kriolipolizu i diodni laser u Studiju Divus

20% popusta na kriolipolizu i diodni laser u Studiju Divus

Ljeto, kupaći kostimi i minimalna količina odjeće ne ostavljaju puno mogućnosti za skrivanje "viškova", stoga ako se već dosad niste pozabavili njima, krajnje je vrijeme. Dobra je vijest da su u Studiju Divus vs tijekom ljeta, do 1. rujna cijene kriolipolize i diodnog lasera niže za 20 posto za sva područja.

Tako ćete 6 tretmana kriolipolize platiti 1500, a 12 tretmana 3000 kuna.

Kriolipolizu obožavaju žene diljem Europe jer je riječ o najsuvremenijoj tehnologiji koja rezultira smanjenjem masnog lokaliziranog tkiva kroz selektivni i neinvazivan postupak, a rezultati su mjerljivi u centimetrima i vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Stoga ju rado zovu i "nekirurškom liposukcijom", jer smanjuje masne stanice na prirodan način i to sa trbuha, stražnjice, ruku, bokova, bedara i koljena.

Cryo 21 koristi se i za uklanjanje celulita, zatezanje kože, za limfne i venozne drenaže te za tretmane lica: lifting lica, uklanjanje podbratka, uklanjanje podočnjaka, podizanje kapaka, prirodno poticanje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Rezultati kriolipolize su vidljivi i mjerljivi u centimetrima, nakon tretmana, dok se promjene događaju kroz 15 dana. Tretman lica traje 30 minuta, a tijela 20 minuta.

Prednost krioterapije, koja je već dokazana u medicini je da se ciljano utječe na problem klijenata te djeluje na sve dijelove tijela, postiže se i poticanje mikrocirkulacije, drenaža, izlučivanje viška tekućine, eliminacija celulita, eliminacija masnoća, venska drenaža...

undefined

Diodnim laserom uklanjaju se pak neželjene dlačice nježnom, učinkovitom i bezbolnom metodom koja ne oštećuje kožu i ne ostavlja neželjene učinke. Kod ispravno obavljenog tretmana, nakon početnog crvenila koje traje najduže jedan dan, pojavljuju se nakon deset do četrnaest dana kratke dlačice koje same otpadaju. Tretman obuhvaća gotovo sve dijelove tijela, a broj potrebnih tretmana za potpuni prestanak rasta dlačica vrlo je individualan i ovisi o različitim faktorima, no konačni rezultat je trajan.

undefined
Rezultat već nakon prvog tretmana diodnim laserom

Autor: Extravagant
Foto: Studio Divus VS