Eslabondexx - Tajna lijepe kose

Eslabondexx - Tajna lijepe kose

 

Omiljena i do sad jedina kratkokosa Miss Hrvatske ljepotica Ivana Ergić poznata je po zanimljivom imidžu i promjenama u dužini i boji kose. Iako smo je bili naviknuli gledati sa kratkom kosom, Ivana je posljednje dvije godine svoju kratku smeđu kosu zamijenila dugim plavim uvojcima. Koja je tajna njezine njegovane kose i kako joj je kosa čestim posvjetljivanjem  ostala mekana i neoštećena saznali smo iz prve ruke.

``Bez obzira koliko nježna formula bila, kemijski procesi poput farbanja ili posvjetljivanja uvijek oštećuju kosu. Razbijaju unutarnje veze te ostavljaju kosu suhu, krhku i oslabljenu. ESLABONDEXX u kombinaciji s kemijskim tretmanima kose, sprječava oštećenje kose prije nego počne stvarati nove veze``, ističe Jadranka Pezo iz Studia Marcela, uvoznika ovog novog preparata za Hrvatsku koji štiti postojeću unutarnju strukturu kose i na kraju daje dodatnu elastičnost, snagu i gipkost.

 

eslabondexx.jpg


Eslabondexx pomaže pri obnavljanju kose, a istovremeno sprječava nastajanje oštećenja prilikom bojanja kose ili posvjetljivanja.

Sam tretman se sastoji od dvije faze:

1. faza – CONNECTOR: Pomiješan sa bojom za kosu, ESLABONDEXX™ Connector stvara nove veze pri čemu štiti već postojeće veze u strukturi kose. Daje kosi dodatnu snagu i elastičnost.

2. faza – AMPLIFIER: Nanosi se kao maska za kosu nakon bojanja. Inicira unakrsno povezivanje veza u strukturi kose koje je razvio ESLABONDEXX™ Connector u prvoj fazi, a istovremeno dodatno hrani i hidratizira kosu.

Zahvaljujući novom preparatu i svjetske zvijezde bezbrižno se prepuštaju posvjetljivanju kose i većim promjenama boje stoga smo sigurni kako će Eslabondexx postati omiljen preparat Hrvatica.


ivanaergi1.jpg


Više informacija pronađite i na mobilnim aplikacijama  https://itunes.apple.com/it/app/eslabondexx/id1011787910?mt=8  i https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hsa.eslabondexx&hl=it