Valentinovo vs. AntiValentinovo

Valentinovo vs. AntiValentinovo

Prihvaćate li Valentinovo? Da, ali samo ako je svaki dan u godini!

Danas, po mnogima važan datum za obilježavanje ljubavi, prikuplja sve više simpatizera „kontra strane“ koji ovaj dan svrstavaju u kategoriju odličnih marketinških trikova!

To ne znači da Antivalentinovci ne slave ljubav. Naprotiv, njihovo postojanje osmišljeno je kao posljedica bunta protiv komercijalizacije ljubavnih odnosa  i kupovine skupih „sakupljača prašine“ kojom se iskazuje ljubav prema partneru. Antivalentinovci slave ljubav, ali u svom izvornom obliku te smatraju kako potrošeni novac ne bi trebao iskazivati količinu ljubavi prema voljenima!


undefined


Ako je tako, čemu onda Valentinovo?

Vrlo jednostavno – jer taj dan slavimo ljubav! S partnerom, prijateljicama pa čak i sa samim sobom. Ne postoje samo partnerski odnosi. Postoje odnosi koji također zaslužuju da se njeguju, a Valentinovo je dan koji je stvoren  da nas na to samo podsjeti.

I zato drage dame i dragi muškarci, niste ništa manje Gentlmeni, ako večeras ne povedete svoju bolju polovicu u skupocjeni restoran u kojem ste mjesto rezervirali mjesec dana ranije. Večer uz svijeće – da, ali zašto ne doma! I niste Antivalentinovci ako danas svoju ljubav odlučite pokazati „samo“ zagrljajem. U svoja četiri zida ili na nekom super koncertu, to je zaista  nevažno! Ono što je važno, ostat će u vašem zagrljaju i nakon današnjeg Valentinova!


undefined


Fotografije: Pinterest

Autor: Extravagant