Ponedjeljak, najbolji dan u tjednu!

Ponedjeljak, najbolji dan u tjednu!

Možda već u startu možete nabrojati najmanje pet razloga zašto vam je ponedjeljak najomraženiji dan u tjednu. I vjerujemo da bi se s time složili. Međutim, danas ćemo vas pokušati uvjeriti, zašto od svih dana izabrati baš ponedjeljak i pretvoriti ga u vama, najbolji dan u tjednu.

1. Ponedjeljak je najbolji dan za početke

U redu, slažemo se! Ovo ste zasigurno već puno puta čuli. Svašta smo mi „krenuli od ponedjeljka“ i svašta je samo ostalo na tom ponedjeljku. Međutim, zamislimo da nam je svaki vikend prilika da se resetiramo. I da za bilo koju odluku ne moramo čekati Novu godinu. Iskoristite nedjelju za sastavljanje“ must have“ liste koja mora krenuti od sutra. Zapišite na tu listu najmanje tri stvari. Neka za početak, to budu sitnice. Ako ispunite barem jedan cilj s liste, bit ćete korak bliže tome da zavolite ponedjeljak.

undefined


2. Ponedjeljak je dan nakon odmora

I što nam to govori? Da ponedjeljkom imamo najviše energije i poleta prema novim pobjedama, bile one poslovne ili emotivne. Iskoristite tu poletnost jer činjenica je da nam vikend služi kao odmak od posla i da se taj odmak na nama manifestira kao fizički i psihički odmor.


undefined


3. Ponedjeljak je prepun mogućnosti

To naravno ne znači da ćemo u ostalim danima mogućnostima zatvoriti vrata! Ponedjeljkom samo započnimo ispočetka. Napravimo planove, postavimo ciljeve. Novi je tjedan pred nama, a znamo kako se počeci, koliko god bili teški, uvijek pamte.


4. Ponedjeljak, dan nakon shopping vikenda

I za kraj, ako vas nismo uspjeli dovoljno motivirati zašto da vam baš ponedjeljak postane najbolji dan u tjednu, onda možemo samo reći kako ponedjeljkom volimo pokazati krpice koje smo kupili preko vikenda. A ako si za vikend niste priuštili nikakav novi komad odjeće, zašto onda ne biste svoj shopping obavili ponedjeljkom?

Ovaj razlog je sasvim  dovoljno dobar da zavolite ponedjeljak!


undefined


Fotografije: Pinterest

Autor: Extravagant