U Koryni padaju cijene: U srpnju akcija na kuhinje po mjeri i bijelu tehniku

U Koryni padaju cijene: U srpnju akcija na kuhinje po mjeri i bijelu tehniku

Proljeće nam je prošlo, obavili smo velika čišćenja i farbanja domova, ali da li je to dovoljno za pravo osvježenje doma? Sada nam je stiglo ljeto koje je najidealnije doba za velike promjene kojima će vaš dom zablistati novim sjajem.

Na samom početku ljeta, dok svi maštate o moru i odmoru, u Koryna salonu namještaja pripremili su još jednu od svojih promotivnih prodaja kuhinjskog asortimana.

Svi koji se odlučite naručiti novu kuhinju u srpnju za isporuku krajem rujna, možete odabrati nešto iz Korynine uvijek aktualne ponude dizajnerskih kuhinja složenih po mjeri i vašim željama.

Na kupovinu kuhinje u srpnju Koryna vam odobrava 20% popusta!

Ljeto je doba stvoreno za boje, a svi znamo koliko boje utječu na naše raspoloženje i osjećaje i zato pustite mašti na volju i unestite duh ljeta u svoju kuhinju! Dozvolite stručnjacima da u vašu kuhinju unesu ljepotu ljeta i naglase vaš karakter čvrstim materijalima i vedrim bojama.

undefined

Pokažite svoju osobnost izborom između 1000 boja, 8 vrsta različitih materijala i gotovo neograničenim mogućnostima izrade kuhinja po mjeri.

Kako bi imali što veću kreativnu slobodu u dizajniranju svoje kuhinje u Koryni su proširili izbor dekora, kuhinjskih fronti i tipova kuhinjskih korpusa, okova za namještaj, te tako osigurali široku paletu artikala za kuhinju iz snova.

Svoju ponudu kuhinja izrađenih po mjeri u Koryni su upotpunili velikim izborom aparata na koje samo u mjesecu srpnju uz kupovinu drvenog dijela kuhinje sa 20% popusta odobravaju i dodatnih 20% na kupovinu 4 aparata po izboru kupca! Izaberite aparate za svoju novu kuhinju između 4 najpoznatija branda: Gorenje, Bosch, Miele i Elica.

Iskoristite ovu posebnu priliku i u suradnji sa stručnim Koryna timom izradite svoju kuhinju iz snova!

Pogledajte Korynine kataloge i inspirirajte se, a za pregled cijelog asortimana slobodno posjetite i sam salon. 
 

ZA OSTVARITI OVU POGODNOST TREBA ISPUNITI SLJEDEĆE UVJETE:
 
- uplatiti avans nakon izvršenog mjerenja (najkasnije do 31.07.2017.) za ostvarenje popusta na drveni dio kuhinje od 20%
- za popust 20% na bijelu tehniku; kupiti 4 električna aparata (pećnica-ploča-perilica-napa-hladnjak-perilica rublja), prema minimalnim preporučenim cijenama dobavljača i važećim cjenicima te kupiti i drveni dio kuhinje

* Isporuka kuhinje naručenih u ovoj akcijskoj ponudi bit će krajem rujna
* Zbog moguće gužve u vrijeme trajanja akcije na kuhinje, poželjno je rezervirati termin za izradu 3D projekta i ponude.

Trg svete Lucije 1, 51215 Kastav
Tel: 051/69-15-27
Fax: 051/69-16-88
E-mail: korynakastav@email.t-com.hr

Radno vrijeme:
pon -  pet: 9.00 – 20.00
sub: 9.00 – 13.00