Trebate novu kuhinju? Tu su Dan Studio i DanKuchen kuhinje po mjeri!

Trebate novu kuhinju? Tu su Dan Studio i DanKuchen kuhinje po mjeri!

Trebate novu kuhinju?

U potrazi ste za kvalitetnim i dugotrajnim rješenjima? Ne znate od kuda početi?

Zato postoji Dan Studio i DanKuchen kuhinje po mjeri!

undefined

Projektiramo DanKuchen kuhinje prema Vašim željama, ali naravno tu smo s našim savjetima i sugestijama ukoliko niste u nešto sigurni. Naš tim iskusnih projektanata će Vas voditi od početka do kraja projekta Vaše nove DanKuchen kuhinje. A tim iskusnih i educiranih montera će projekat pretvoriti u pravu kuhinju. Prepustite vrhunskom timu za projektiranje i montažu DanKuchen kuhinja da stvori vašu kuhinju iz snova!

undefined

Koga zastupamo!? Zastupnici smo tvrtke DanKüchen koja je najprodavaniji brand na Austrijskom tržištu kuhinja s više od milijun prodanih kuhinja na istom tom tržištu. Sama tvornica je smještena u gradu Linz -u i tehnološki je opremljena najmodernijom tehnologijom za izradu kuhinja. DanKüchen je sa svojom tradicijom više od 50 godina stekao veliko iskustvo i kvalitetu u proizvodnji najmodernijih i tehnički osmišljenih kuhinjskih elemenata. Prednosti kupovine DanKüchen kuhinje je puno, a mi ćemo navesti samo nekoliko: kvaliteta, vrhunski dizajn, funkcionalnost, licencirane i educirane savjetnike za opremanje kuhinja,montažu,dostavu i naravno na kraju najbitniji dio: odličan omjer cijene i kvalitete.

undefined

Kroz proces osmišljanja, ideje i projektiranja Vaše buduće kuhinje vode Vas naši iskusni savjetnici u opremanju. Oni su Vaši savjetnici i saveznici u kreiranju najboljeg mogućeg rješenja u skladu s Vašim estetskim i tehničkim zahtjevima, obliku i vrsti prostora itd. Neprestano učimo i u toku smo s novim trendovima, materijalima, aplikacijama i dizajnom interijera kako bi uvijek mogli ponuditi pravo rješenje za najzahtjevnijeg klijenta, ne samo po pitanju kuhinje, već i aparata te ostale dodatne opreme. Svaki detalj kuhinje prolazi kroz naš sustav kontrole izvedbe i tehničke ispravnosti kako bi svaki proizvod na montaži funkcionirao besprijekorno i prema zamišljenim parametrima i pravilima struke.

undefined

Bitno je naglasiti da se kuhinje proizvode u industrijskim pogonima u Austriji te da su kuhinje izrađene u toj tvornici istovjetne za sva 22 tržišta gdje Dan Kuchen ima svoja predstavništva i svi dijelovi su jednake kvalitete bez obzira na konačnu vrijednost kuhinje. Bez obzira o kojem se modelu kuhinje ili stilu radi, ona je istih kvaliteta. Bilo kojim odabirom kuhinje - modela koja vizualno i stilski odgovara vašem prostoru dobivate istu kvalitetu.

undefined

Danas prilikom izrade kuhinja po mjeri mogućnosti je bezbroj i sve one bitno utječu na konačnu cijenu, zato je najtočniji način izračuna cijene projektiranja u samom studiju, budući da to traje jedno vrijeme, a mi cjenimo vaše vrijeme – preporuka je; prethodna najava i dogovor u svezi termina projektiranja.

undefined

undefined

undefined

undefined

DanStudio, DanKuchen 

Osječka 56

51000 Rijeka

051/227-318

(091/601 9222, 091/622 5806, 099/202 4033)

dankuchen.rijeka@gmail.com

http://www.dankuchen-rijeka.com/

Autor i foto: Press