Stiglo proljeće u Natuzzi

Stiglo proljeće u Natuzzi

U Meo Interijere stigla je nova kolekcija garnitura koja će obilježiti predstojeće proljeće. Ima li boljeg trenutka za osvježiti životni prostor od proljetnih mjeseci?

Iz bogate ponude izdvajamo nekoliko modela koji su nas se posebno dojmili.

Drugo ime za AUDACIA liniju je udobna elegancija. Moderan dizajn uvijek iznova evoluira, a Audacia je najbolji primjer toga: prostrana i udobna sjedeća površina garantira momentalno opuštanje, dok će se atraktivan dizajn odlično uklopiti u svaki moderno uređen dom.

Audacia, trosjed i dvosjed u koži, 29.515 kn

undefined

Za sve kojima je sjedeća garnitura omiljeno mjesto za druženje, maštanje, planiranje ili romantične trenutke u dvoje, tu je SPASSO linija masivnih sofa, koje će okupiti čitavu obitelj na jednom mjestu - udobnom i dizajnerski atraktivnom.

Spasso, 13.832 kn

undefined

MERAVIGLIA pak u sebi objedinjuje sva Natuzzi promišljanja o pokretu. To je linija sofa koje sve imaju pod kontrolom: nasloni za glavu su prilagodljivi, a uz pomoć napredne soft-touch Motion tehnologije pomičan je i sjedeći dio, kao i naslon. Naravno, sve je upakirano u nepogrešiv talijanski dizajn.

Meraviglia, s krevetom i električnim mehanizmom, 23.170 kn

undefined

ADRENALINA je remek djelo udobnosti i kvalitetnog dizajna koji kombinira zaobljene rubove i izražene porube. To je beskompromisno inovativna sofa za beskompromisno cool prostor.

Adrenalina, trosjed i fotelja, 11.909 kn

undefined

 Bartola Kašića 5/3

 51000 Rijeka - Srdoči

 rijeka@natuzzi.hr

 051 625 019

 Pon-pet: 10:00 - 19:30
 Sub: 9:00 - 14:00