Salonska rasprodaja vrhunskog namještaja u Natuzzi salonu

Salonska rasprodaja vrhunskog namještaja u Natuzzi salonu

Veljača u Meo interijerima, koje Riječani prepoznaju i po kvalitetnom Natuzzi namještaju, već tradicionalno znači posebnu salonsku rasprodaju eksponata. To znači da je upravo sada pravo vrijeme za kupnju, jer po odličnim cijenama već unutar 24 sata možete u svome domu imati vrhunski namještaj po povoljnim cijenama.

Ovoga se puta u bogatoj Natuzzi ponudi ističe nekoliko modela, poput MELPOT garniture koja je sjajan izbor svakome tko voli sebi i svom prostoru prilagoditi svaki pojedini detalj. Dizajn koji potpisuje Mauro Lipparini nudi pregršt mogućnosti slaganja i kombiniranja tkanina, koža i boja.

undefined

Isti dizajner autor je i IDO kauča, kojeg je sjajan primjer skladne kombinacije modernog i elegantnog dizajna. Spušteni volumeni ovog kauča s naglašenim ravnim šavovima i četvrtastim površinama proizlaze iz suvremene bezvremenosti. Sa svojim čistim dizajnom i posebnom pažnjom danom na detalje, Ido u svakom dnevnom boravku djeluje elegantno, moderno i poziva na udobno sjedenje.

undefined

Kada je u pitanju namještaj s Editions potpisom, iz ponude se izdvaja MICHELE, klasičan model s vrlo udobnim sjedištima, anatomski dizajniran za kvalitetno sjedenje i električni mehanizmi za potpunu udobnost.

undefined

Model ALESSANDRO pak krasi sjedište koje slovi kao jedno od najugodnijih na tržištu, s velikim prostorom i mekanim jastucima.

undefined

U liniji Calligaris namještaja posebno se ističu dva vrhunska stola. Drveni blagovaonski stol PARK dimenzija 180x100 otvara se na obje strane do maksimalne veličine od 300x100 cm, i to pomoću jednostavnog mehanizma. Radi prekrasne prirodne boje drva uklapa se u svaki prostor, a posebno u popularan mediteranski stil.

undefined

LEVANTE stakleni kuhinjski stol nudi nešto posve drugačije: minimalistički, posebno interesantan za mlade zahvaljujući detaljima u trendy bojama, u ponudi je u veličini 140x90cm. I on ima mogućnost otvaranja do veličine 220x90 cm.

undefined

Kada su u pitanju kuhinje, valja istaknuti SNAIDERO dizajnerska riješenja s brojnim integriranim dodacima. Odlikuju ih ravne linije u visokom sjaju, s odlično iskorištenim kutnim elementima i poluotocima, a u cijeni su uključeni i zidni paneli, pripadajuća rasvjeta te bijela tehnika.

U ožujku u Natuzzi salon dolazi nova kolekcija, no već sada su dostupni neki noviteti, poput NOVAMOBILA, pločastog namještaja različitih dimenzija kojega je moguće posve prilagoditi vašim željama. U ponudi spavaćih soba je pak velik izbor kreveta, komoda i noćnih ormarića, kreativnih oblika i širokog raspona materijala.

Pravo je vrijeme za iskoristiti priliku i uhvatiti vrhunski namještaj po sniženim cijenama, ili jednostavno razgledati salon i uživati u lijepom namještaju i odličnoj kavi.


 Bartola Kašića 5/3

 51000 Rijeka - Srdoči

 rijeka@natuzzi.hr

 051 625 019

 Pon-pet: 10:00 - 19:30
 Sub: 9:00 - 13:00