Rustic Captains House - otočna idila u kamenu i drvu

Rustic Captains House - otočna idila u kamenu i drvu

Rustic Captains House pronašli smo pod okriljem Contessa agencije, a očarala nas je ne samo lokacijom i uređenjem nego i filozofijom: izgrađena je tradicionalnim metodama, bez uporabe industrijskih materijala, a korišteni su uglavnom drvo i kamen. Vila se nalazi u mjestu Barbat na otoku Rabu, samo 500 m od mora. Zamišljena je kao zaseban objekt s vlastitim bazenom, sunčalištem, malim mediteranskim vrtom i prekrasnom kamenom terasom s pogledom na cijelu uvalu i more.

undefined

Rustic Captains House opremljena je svim tehničkim sadržajem koji vam može biti potreban (WiFi, klima uređaj, Sat TV) i podijeljen je na dva kata. Ima ukupno 2 spavaće sobe, smještene na prvom katu. Obje sobe imaju bračni krevet, a glavna spavaća soba ima zasebnu kupaonicu. Druga kupaonica nalazi se u prizemlju. U prizemlju vile nalazi se dnevni boravak otvorenog koncepta na kojem su potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica. Vila je idealna za smještaj 4 osobe, iako postoji mogućnost dodatnog ležaja u dnevnom boravku, za još jednu do dvije osobe.

undefined

Vani se nalazi udobna vanjska blagovaona s velikim roštiljem. Bazen je okružen rustikalnom kamenom terasom s prostorom za sunčanje i suncobranima. Parking se nalazi u dvorištu, odmah do kuće. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se vanjski park za djecu.

undefined

Idilična, potpuno izolirana lokacija koja nudi apsolutni mir i tišinu. Ako želite jedinstven, potpuno drugačiji odmor uz maksimalnu privatnost, ovo je vaš kutak. Jeste li ikada spavali na mjestu gdje se čuje samo šum mora i vjetra i cvrkut ptica? Za sve koji žele uživati ​​u izletu brodom ili iznajmiti bicikl, slobodno se obratite vlasnicima koji su uvijek  na raspolaganju kako bi odmor učinili što ugodnijim i opuštajućim.

undefined

undefined

Autor: Extravagant

Foto: Contessa Villas