Predstavljamo: Ville Prova, dio luksuzne Contessa Villas obitelji

Predstavljamo: Ville Prova, dio luksuzne Contessa Villas obitelji

U Malinskoj, s otvorenim pogledom na plavetnilo kvarnerskog zaljeva, na samo nekoliko koraka od neodoljive, prirodno formirane šljunčane uvale Rova, smjestile su se dvije prelijepe vile - Villa Prova 1 i 2. Riječ je o dvije mediteranske vile čijem uređenju se posvetilo mnogo pažnje, do najmanjih detalja.

undefined

Korpulentne, a minimalističke; luksuzne, a pristupačne; vezane u nizu, a ipak svaka vila čini zasebnu, intimnu cjelinu. Svaka vila sastoji se od 4 spavaće sobe, svaka soba sa zasebnom kupaonicom; kuhinjom s natkrivenom bar terasom, blagovaonicom i dnevnim boravkom s lounge terasom i izlazom na bazen sa slanom vodom. Pripadajuća okućnica ima prekrasan vrt bogatog mediteranskog raslinja i maslina.

undefined

Podzemna etaža, oaza je za odmor i opuštanje ili pak zajedničko druženje i nova poznanstva. Zatvoreni bazen s masažnim elementima i protustrujnim plivanjem, sauna, soba za vježbanje, vinoteka, krčka konoba... sve se to može naći u ovom jedinstvenom prostoru.

undefined
undefined
undefined

Baš poput prove broda čiji smjer uvijek pokazuje putanju kretnje prema naprijed, takva je vizura i misija ovih mediteranskih vila.

undefined
undefined

Ville Prova dio su obitelji Agencije Contessa, koja pod svojim okriljem okuplja neke od najljepših luksuznih vila i apartmana s područja otoka Krka i okolice.

undefined
undefined
undefined

Autor: Extravagant
Foto: Contessa Villas