Novi hrvatski brand Lull – osvježite svoj dom chic detaljima!

Novi hrvatski brand Lull – osvježite svoj dom chic detaljima!

Danas vam predstavljamo novi hrvatski brand kućanskog tekstila, Lull iza kojeg se krije Zrinka Kos. Nastao kao rezultat ljubavi prema dizajnu, kvalitetnim i prirodnim tkaninama, brand Lull u vrlo je kratkom vremenu postao sinonim za visoku kvalitetu i stil.

Kako je sve krenulo, te gdje sve možete pronaći Lull asortiman, saznajte u nastavku.

 

1. Tko se krije iza branda Lull?

Iza branda Lull krije se Zrinka Kos. Sedamnaest godina radila sam u tekstilnoj industriji, većinom na raznim menadžerskim pozicijama. Poslovno iskustvo stekla sam kroz suradnju s domaćim i stranim kupcima i dobavljačima, brojnim putovanjima i sajmovima, od Italije, Njemačke, Španjolske do Turske, Indije i drugih.

2. Kako je krenula priča o Lull brendu?

U želji za daljnjim osobnim i profesionalnim razvojem, temeljem bogatog poslovnog iskustva i velike ljubavi prema interijerima i kućanskim dekorativnim proizvodima, odlučila sam se za nove izazove i pokretanje vlastite linije proizvoda. U Lull sam unijela vrijednosti koje najviše cijenim: slobodu, individualnost, osobnost, vjeru, ljubav, zahvalnost, te hrabrost i upornost. Volim izazove. Volim pobjeđivati strahove, bilo da to znači osvajati planinske vrhove ili otvoriti obrt i uložiti u proizvodnju u Hrvatskoj iz koje mnogi žele pobjeći. Ovaj brend je moj san, ali doslovno. Lull je visoko na listi stvari zbog kojih ne želim jedan dan pogledati unatrag sa žaljenjem, zašto se nisam odvažila napraviti nešto što me ispunjava. Engleska riječ lull znači mir, tišinu, odmor; umiriti se, uspavati. Mir za mene sugerira ljepotu života, pobjedu sreće. Svatko treba kutak za trenutke mira i opuštanja, a Lull pomaže da se stvori takav kutak.


undefined undefined

undefined


3. Što sve nudite, te koje materijale koristite u izradi?

Svi proizvodi napravljeni su od pomno biranih prirodnih materijala, a osmišljeni su i dizajnirani od strane hrvatskih stručnjakinja. Lull zasad proizvodi dekorativni kućanski tekstil, od ukrasnih jastučića do posteljine.


undefined


4. Što vas najviše inspirira u izradi?

Inspirira me svijet, detalji i svakodnevnica, kao i u globalni trendovi. Volim moderno i minimalističko, cijenim tradiciju i klasiku.


undefined

undefined


5. Kome su namijenjeni vaši proizvodi, te gdje ih možemo pronaći?

Asortiman je prilagođen ljudima kojima je važan vlastiti stil i izričaj. Svi proizvodi mogu se kupiti putem webshopa na adresi www.lull.hr. U izradi je i engleska verzija webshopa jer Lull cilja i na europske i druge kupce. 


undefined undefined


6. I za kraj, u životu vas najviše pokreće…

Svaki trenutak u životu je jedinstven i neponovljiv. Trebamo mu posvetiti punu pažnju, ne osvrtati se previše natrag i ne živjeti u zamišljenoj boljoj budućnosti. Trenutke koje imam za sebe volim provesti u lijepom ambijentu, uz dobru glazbu ili knjigu.

 

 undefined

 

Fotografije: Doris Fatur