Kako do kuhinje po mjeri bez muke?

Kako do kuhinje po mjeri bez muke?

Namještaj Mima, poduzeće za prodaju i proizvodnju namještaja, uspješno djeluje već 28 godina na hrvatskom tržištu. Od osnutka do danas, Mima se izgradila u pouzdanog partnera u opremanju doma, savjetovanju i proizvodnji namještaja, a za uspjeh je zaslužno stalno ulaganje u obrazovanje kadrova i vlastitu proizvodnju.

undefined

2009. s radom započinje pogon vlastite proizvodnje ugradbenih ormara, kliznih stijena i kuhinja po mjeri, koji je moderniziran 2019., pri čemu je proširen te su uvedena nova tehnološka rješenja koja prate trendove i povećanja kapaciteta proizvodnje kuhinja na mjeru.

Vlastita proizvodnja omogućuje da u potpunosti zadovoljimo potrebe i želje svojih kupaca, koji su glavni prioritet poduzeća. Asortimanom visoke kvalitete, bogatim izborom dekora i izuzetno otpornim materijalima moguće je zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

undefined

Kuhinja po mjeri najbolje je rješenje bilo da se radi o velikoj kući ili malom stanu. Osim visoke funkcionalnosti, velika prednost je to što odabirom boja i materijala kupac sam odlučuje kako će kuhinja upotpuniti životni prostor.


Izrada kuhinja po mjeri je zadatak koji je potrebno napraviti u više faza:

Prije svega je potrebno dogovoriti model kuhinje, izbor materijala, boja i dimenzija. Na temelju toga, radi se 3D prikaz koji realno prikazuje raspored i željeni rezultat, te omogućuje da lakše vizualizirate buduću kuhinju. Kada je sve spremno, na kraju sljedi montaža i ugradnja kuhinje gdje se poštuju specifičnosti svakog prostora.

 

Prilikom mjerenja iznimno je važno biti precizan jer će te mjere biti osnova za cjelokupno planiranje.

Kada izradite ručnu skicu prostora, potražite pomoć Miminog stručnog osoblja koji će vam u potpunosti olakšati proces planiranja i kupovine.

undefined

Kada tražite ideje za vašu novu kuhinju vodite računa da stvorite najfunkcionalniji i najljepši mogući prostor kako bi zadovoljili svoje potrebe.

Popularni rustikalni stil kuhinje Amelie donosi ugodnost i toplinu u prostor. Sastoji se od elemenata s udubljenim i izbočenim dijelovima, koje nadopunjuju retro ručke. Kao rezultat toga dolazi kuhinja s puno osobnosti koja prostor pretvara u pravu oazu udobnosti.

 

Mat crni elementi kuhinje Carisma aktualni su trend. Crna izgleda otmjeno i osigurava dojam elegancije i luksuza.

Dodatan  dojam otmjenosti naglašava se koritima i slavinama u boji koje u Mimi možete naći u raznim dekorima. 

 undefined

Popularan je i dekor imitacije betona. Kako prostor ne bi izgledao hladno, često se kombinira s dekorom u drugom materijalu i toplim bojama.

Bitno je naglasiti da su sve kuhinje dostupne u širokom izboru boja i da imaju garanciju od 10 godina koja uključuje korpus, fronte, šarke, ladice, radne ploče, ukrasne letve i okove BLUM.

Svi iverali i radne ploče u našim kuhinjama zadovoljavaju najstrože norme kvalitete i sigurnosti, s niskom emisijom formaldehida klase E1 prema direktivi EN 312.

undefined

Nekada davno kuhinja je bila samo mjesto za pripremu jela, spremanje posuđa i objedovanje, ali u današnje vrijeme moderne kuhinje pružaju mnogo više. Zato je vrlo važno učiniti kuhinju jednostavnom i funkcionalnom kako biste ju u potpunosti prilagodili današnjem načinu života. Rješenje organizirane kuhinje je u funkcionalnom rasporedu elemenata, boja, osvjetljenju i sigurnosti.

Kuhinja je srce svakog doma, a opremanje kuhinje je velik i bitan pothvat u kojemu ćemo vam rado pomoći.

undefined


Autor i foto: Promo