Babaloo design ponosni pokrovitelj Extravagant gala by Eternity 2017.

Babaloo design ponosni pokrovitelj Extravagant gala by Eternity 2017.

Babaloo design concept store dobro je poznato ime izložbenog i prodajnog salona namještaja smještenog u samom centru Rijeke.  Na više od 450 četvornih metara organiziran je visoko estetiziran prostor koji se zapravo i ne može definirati samo klasičnim salonom namještaja, jer je on mnogo više od toga. Riječ je o konceptnoj trgovini, prostoru namijenjenom svim ljubiteljima dizajna, prostor za druženje u kojem će se izmjenjivati ideje o inovativnom dizajnu, te materijalima koji se koriste u oblikovanju namještaja i interijera.

 

undefined

undefined


Vrhunski namještaj, cijela paleta rasvjetnih tijela, dodaci za opremanje koji se mogu kupiti zasebno kao savršen poklon i vaučeri koji se mogu kupiti jednokratno. Klijent sam odabere iznos vaučera koji se kasnije može materijalizirati u Babaloo design concept storeu. Zvuči kao savršen poklon, zar ne? 

 

undefined


Babaloo u ponudi osim vrhunskog i dizajnerskog namještaja ima i materiotechu koja se može besplatno koristiti od strane arhitekata, dizajnera, investitora ili bilo koga iz svijeta dizajna i interijera. Prva je to materiotecha otvorena u Rijeci i kao takva nudi mogućnost organizacije raznih dizajnerskih radionica.

Vertikalni vrtovi, vintage i industrijski namještaj, barisol platna, dizajnerske mape, vizualizacije prostora, adekvatan savjet i pomoć u svakom trenutku. Sve to možete dobiti u Babaloo design concept storeu.

 

undefined 

undefined


Spoj dizajna, opremanja i kompletne usluge klijentima bila je ideja vlasnika i dizajnera Alexa Pilepića kada je prije deset godina pokrenuo ovaj concept store. Okupio je tim ljudi koji žive dizajn i interijer, ljude koji se svakodnevno usavršavaju i prate trendove i novitete u svijetu dizajna. Babaloo surađuje s preko 100 talijanskih tvrtki, a uređuju poslovne i stambene objekte. Stanovi, luksuzne vile, jahte, kruzeri, poslovni prostori, hoteli i apartmani dio su njihove svakodnevnice. Ono što ističe i sam vlasnik je vizualizacija koja olakšava klijentima odabir i odluku. Osluškujući želje i stil klijenata dizajneri će napraviti nekoliko varijanti prostora, krajnji cilj je postizanje dom iz snova.

 

Babaloo design ponosni je pokrovitelj modnog događanja Extravagant gala by Eternity 2017. 


undefined

undefined

undefined