Akcija

Akcija "Ljubav bez PDV-a" = Ugradbeni ormari

Ugradbeni ormari su izuzetno uspješni u rješavanju Vaših prostornih problema. Zbog ljubavi prema organiziranim i urednim ormarima prekrasnih fronti Koryna namještaj je i njih uvrstio u akciju “Ljubav bez PDV-a” koja se odnosi i na: kuhinje po mjerisjedeće garniture i na namještaj za dnevni boravak. Ali vratimo se sada na ugradbene ormare.

undefined

U Koryna ponudi imate sve kombinacije: od zida do zida, od poda do stropa, pregradni, samostalni ili samo kao klizna pregradna vrata koja idu čak do 350 cm! Birajte želite li klizna ili zaokretna vrata. Imate i nekoliko različitih profila za ugradnju, ali ono vama svim najbitnije je da imate ogroman izbor unutarnje opreme, nema što u Korynine ugradbene ormare ne možete pohraniti. Različiti tipovi opreme za vješanje robe, za hlače, kravate, daske za peglanje itd.. a tu je i led rasvijeta za dodatni šarm. 

U Koryni sve može i ništa nije problem! 

S obzirom da kod Koryne sve može, onda može i popust od 25% na gotovinsko plaćanje za sve narudžbe ugradbenih ormara! Dostava i montaža su besplatni! Akcija traje do 28.2.2019.

undefined 
Koryna namještaj nudi isključivo kompletnu uslugu.
Pomažemo Vam prilikom opremanja Vašeg prostora i projektiranju idejnog nacrta za ugradbeni ormar. Savjetujemo Vas i pri odabiru boja i materijala.

Prilikom prve posjete Koryna salonu, nakon razgledavanja eksponatapristupiti ćemo izradi i razradi nacrta ormara. Nakon prihvaćanja ponude, Koryna monteri izlaze na izmjeru, temeljem kojeg će biti iscrtan predfinalni nacrt Vašeg ugradbenog ormara. Sljedeća faza je slanje nacrta na pregled pred proizvodnju našem tehnologu koji izvodi posljednje prepravke na nacrtu i šalje ga u proizvodni proces.

Na vašu kućnu adresu dostavljamo finalni proizvod, a Koryna stručno obučeni monteri će ga sastaviti na za to predviđenom mjestu.

Više informacija potražite ovdje.

 

Koryna – znamo vaš stil!

Autor i foto: promo