50% niže za kuhinju iz snova i ovog kolovoza u Koryni!

50% niže za kuhinju iz snova i ovog kolovoza u Koryni!

Sigurno imate sliku svoje savršene kuhinje u kojoj želite spremati  prave male delicije, organizirati gurmanske večere za prijatelje i obitelj, eksperimentirati s egzotičnim jelima i svašta nešto? Želite da kuhinja odražava vaš karakter i da bude izuzetno kvalitetna?
Sigurno već znate boju, izgled i materijale koje želite koristiti; maštate o frontama visokog sjaja u kombinaciji s aluminijem ili staklom?

Za sve vas koji maštate o savršenoj kuhinji pripremili smo posebnu akciju na naše kuhinje! Odlučili smo Vas počastiti s nevjerojatnom akcijskom ponudom od 50% popusta za gotovinsko plaćanje za sve kuhinje po mjeri naručene u kolovozu!

Prepustite se mašti na volju i birajte: materijale, boje, izgled i u suradnji s nama izrealizirajte svoju kuhinju iz snova za 50% nižu cijenu.

undefined

Pogledajte našu ponudu različitih modela kuhinjskih fronti i tipove kuhinjskih korpusa .  Ako još uvijek tražite inspiraciju pogledajte naše modele kuhinja , pogledajte i našu kolekciju Kuhinje Sphera .  Kaže se da su detalji bitni, a mi bi za kuhinju rekli da joj posebnu čar daju lijepo izvedene nape od kojih u ponudi imamo našu najdražu Elicu i njezinu jedinstvenu liniju Elica Absolute. Uz nape tu je i velika ponuda Blanco sudopera i špina – Njemački brend koji se ističe svojom kvalitetom i preciznošću, ali i širokom ponudom proizvoda s kojima će te sigurno biti oduševljeni.
U našoj ponudi možete pronaći i Bosch bijelu tehniku , Gorenje i Miele.

Sve naše proizvode i kataloge možete pogledati ovdje!

kuhinje s aparatima akcijaSIGURNO SE PITATE KAKO DOBITI KUHINJU IZ SNOVA PO AKCIJSKOJ CIJENI?
 
undefined

SVI ONI KOJI ŽELE KUPITI SVOJU IDEALNU KUHINJU PO AKCIJSKOJ CIJENI TREBAJU ISPUNITI SLJEDEĆE UVJETE:
 

– UPLATITI AVANS NAKON IZVRŠENOG MJERENJA, NAJKASNIJE DO 31.08.2018.
– KUPITI 4 ELEKTRIČNA APARATA (PEĆNICA-PLOČA-PERILICA-NAPA-HLADNJAK-PERILICA RUBLJA) +  SUDOPER I SLAVINA, PREMA MINIMALNIM PREPORUČENIM CIJENAMA DOBAVLJAČA I VAŽEĆIM CJENICIMA
-UZ KUHINJU NA AKCIJI OBAVEZNO UGOVORITI (UZ NADOPLATU PREMA CJENIKU) DOSTAVU I MONTAŽU U OBJEKTU KLIJENTA PREMA IZRAČUNU I NACRTU NARUČENE KUHINJE.
* Isporuka kuhinja naručenih u akcijskoj ponudi “50% niže za kuhinju iz snova stiže!” biti će u  drugoj polovici listopada.
* Zbog moguće gužve u vrijeme trajanja akcije na kuhinje, poželjno je rezervirati termin za izradu 3D projekta i ponude.

Sada kada smo vas detaljno informirali o ovoj super akciji na kuhinje i kada ste pogledali našu ponudu, slobodno nas kontaktirajte!

Naš ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju za sve upite.

Koryna – znamo Vaš stil!