50% niže za kuhinju iz snova i ovog kolovoza u Koryni!

50% niže za kuhinju iz snova i ovog kolovoza u Koryni!

Sigurno imate sliku svoje savršene kuhinje u kojoj želite spremati  prave male delicije, organizirati gurmanske večere za prijatelje i obitelj, eksperimentirati s egzotičnim jelima i svašta nešto? Želite da kuhinja odražava vaš karakter i da bude izuzetno kvalitetna?
Sigurno već znate boju, izgled i materijale koje želite koristiti; maštate o frontama visokog sjaja u kombinaciji s aluminijem ili staklom?

Za sve vas koji maštate o savršenoj kuhinji pripremili smo posebnu akciju na naše kuhinje! Odlučili smo Vas počastiti s nevjerojatnom akcijskom ponudom od 50% popusta za gotovinsko plaćanje za sve kuhinje po mjeri naručene u kolovozu!

Prepustite se mašti na volju i birajte: materijale, boje, izgled i u suradnji s nama izrealizirajte svoju kuhinju iz snova za 50% nižu cijenu.

undefined

Pogledajte našu ponudu različitih modela kuhinjskih fronti i tipove kuhinjskih korpusa .  Ako još uvijek tražite inspiraciju pogledajte naše modele kuhinja , pogledajte i našu kolekciju Kuhinje Sphera .  Kaže se da su detalji bitni, a mi bi za kuhinju rekli da joj posebnu čar daju lijepo izvedene nape od kojih u ponudi imamo našu najdražu Elicu i njezinu jedinstvenu liniju Elica Absolute. Uz nape tu je i velika ponuda Blanco sudopera i špina – Njemački brend koji se ističe svojom kvalitetom i preciznošću, ali i širokom ponudom proizvoda s kojima će te sigurno biti oduševljeni.
U našoj ponudi možete pronaći i Bosch bijelu tehniku, Gorenje i Miele.

Sve naše proizvode i kataloge možete pogledati ovdje!

SIGURNO SE PITATE KAKO DOBITI KUHINJU IZ SNOVA PO AKCIJSKOJ CIJENI?
 
undefined

SVI ONI KOJI ŽELE KUPITI SVOJU IDEALNU KUHINJU PO AKCIJSKOJ CIJENI TREBAJU ISPUNITI SLJEDEĆE UVJETE:
 

– UPLATITI AVANS NAKON IZVRŠENOG MJERENJA, NAJKASNIJE DO 31.08.2018.
– KUPITI 4 ELEKTRIČNA APARATA (PEĆNICA-PLOČA-PERILICA-NAPA-HLADNJAK-PERILICA RUBLJA) +  SUDOPER I SLAVINA, PREMA MINIMALNIM PREPORUČENIM CIJENAMA DOBAVLJAČA I VAŽEĆIM CJENICIMA
-UZ KUHINJU NA AKCIJI OBAVEZNO UGOVORITI (UZ NADOPLATU PREMA CJENIKU) DOSTAVU I MONTAŽU U OBJEKTU KLIJENTA PREMA IZRAČUNU I NACRTU NARUČENE KUHINJE.
* Isporuka kuhinja naručenih u akcijskoj ponudi “50% niže za kuhinju iz snova stiže!” biti će u  drugoj polovici listopada.
* Zbog moguće gužve u vrijeme trajanja akcije na kuhinje, poželjno je rezervirati termin za izradu 3D projekta i ponude.

Sada kada smo vas detaljno informirali o ovoj super akciji na kuhinje i kada ste pogledali našu ponudu, slobodno nas kontaktirajte!

Naš ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju za sve upite.

Koryna – znamo Vaš stil!