20% POPUSTA NA FEYDOM SJEDEĆE GARNITURE DO KRAJA LISTOPADA

20% POPUSTA NA FEYDOM SJEDEĆE GARNITURE DO KRAJA LISTOPADA

JESTE LI SPREMNI NA SJEDEĆE GARNITURE KOJE MOŽETE ARANŽIRATI KAKO GOD ŽELITE I KOJE SE SAVRŠENO MOGU PRILAGODITI SVAKOM PROSTORU I KARAKTERU?

 
Listopad, popustpad uz kuhinje na akcijiHESPO asortimanstolove i stolice na akciji donosi i popuste na Feydom sjedeće garniture! Dakle, ako ste u potrazi za multifunkcionalnim sjedećim garniturama koje možete modificirati na više različitih načina, a da su kalitetne i udobne, na pravom ste mjestu! ????

Prijeđimo na bitno!

20% popusta na Feydom sjedeće garniture do kraja listopada (31.10.2018.) u Koryni!

undefined

Mulitfunkcionalne sjedeće garniture Feydom odlikuje visoka kvaliteta izrade,odličan mladenački dizajn, te vrlo pristupačna cijena,a u našem salonu ih volimo zvati “best buy” proizvodima.

Ove multifunkcionalne modularne garniture dobitnice su mnogih međunarodnih priznanja za dizajn i kvalitetu svojih proizvoda već nekoliko godina u nizu.

undefined

Kroz dugi niz godina suradnja sa tvrtkom Feydom svake je godine dostizala novi,višlji nivo,a sve u cilju da se klijentima ponudi proizvod vrhunske kvalitete i pristupačne cijene. U tokuove godine na uslugu svim klijentima u opticaj je puštena i aplikacija za pametne telefone Feydom designer s kojom svaki klijent moze sam dizajnirati, složiti i obojiti svaki proizvod iz Feydom proizvodnog programa.

Novitet u ponudi 2018.godine je da se i većina proizvoda može naručiti sa skidivim i perivim navlakama ,te na taj način Vama krajnjm korisnicima olakšati održavanje, te u svakom trenu osigurati vrhunsku higijenu proizvoda koji svakodnevno koristite.

undefined

ChoiceCloudCubanBonBonGemini A i MMatacao i Q6 najpoznatiji su proizvodi tvrtke Feydom s kojom surađujemo više od 9 godina, te od strane naših klijenata imamo odlične povratne informacije.

Naravno u našem salonu sve pročitano možete razgledati i isprobati, te naručiti uz neponovljivi popust!

Akcija traje do 31.10.2018.Za sva pitanja, slobodno nas kontaktirajte i posjetite, jer u našem salonu nikad ne znate što vas očekuje, a naše iskustvo koje broji više od 18 godina te educirano i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi!

undefined

Vidimo se u Koryni, jer mi znamo vaš stil!


Tekst i foto: Promo