ZTC je novi sponzor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

ZTC je novi sponzor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

ZTC je novi sponzor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, pa će tako mnogi navijači HNK Rijeke, na putu prema stadionu Rujevica, moći posjetiti trgovački centar, u kojem se najavljuju brojna događanja koja će se odraditi u međusobnoj suradnji s ciljem promicanja vrijednosti koje uvijek  ističu i HNK Rijeka i ZTC, a to su obitelj i mladi.

Jedno od takvih okupljanja u ZTC-u, koje je rezultat nove poslovne suradnje je i talk show s Matjažem Kekom koji je iskusnom radijskom i televizijskom novinaru Robertu Ferlinu otkrio i svoju privatnu stranu, a ne samo trenersku. Subotnjem okupljanju pridružio se i gospodin Damir Mišković, predsjednik  HNK Rijeke sa svojom suprugom.

undefined

ZTC će i dalje organizirati niz zanimljivih događanja u suradnji s klubom, a jedno od atraktivnijih  je pripremanje novog talk showa s Robertom Ferlinom koji će ugostiti još jednog velikog nogometnog znalca, za kojeg kažu da ima „Oko sokolovo“. Pogađate li o kome se radi? Zasigurno ste pogodili da se radi o gospodinu Mateu Beusanu, bivšem nogometnom sucu i delegatu Hrvatskog nogometnog saveza.

Kako će se gospodin Mateo Beusan snaći u provokativnom razgovoru s Robertom Ferlinom, dođite pogledati u ZTC-u 23.6. u 11 sati.

U ovoj će  godini  posjetitelji ZTC-a moći  na razne načine biti sudionicima jedne od najljepših riječkih priča, a ona se veže uz HNK Rijeku kroz promotivne aktivnosti, kupnju ulaznica za utakmice, druženja s članovima kluba i ostalo.

Dolaskom u ZTC počinje vaša nogometna priča. Zato dođite s prijateljima, djecom, svojom obitelji i podržimo najdraži nam klub da uspije u svojim namjerama, na putu prema zvijezdama.