Zeleni četvrtak u ZTC-u sa Sašom Radulovićem

Zeleni četvrtak u ZTC-u sa Sašom Radulovićem

Sutra, 1.lipnja, 2017. godine u 18h Zapadni trgovački centar ZTC, a u sklopu „Zelenog četvrtka“ ugostiti će aromaterapeuta, Sašu Radulovića koji će predstaviti sve čari aromaterapije. 
Aromaterapijom možete izliječiti sva stresna stanja organizma, glavobolju i migrenu, napetost i bol u mišićima, problem s nesanicom, bolne menstruacije, nepoželjne pojave menopauze, kao i neke od najčešćih spolno prenosivih bolesti – HPV i gljivične infekcije. 
Kemijske sastavnice eteričnih ulja farmakološki djeluju na tkiva i organe, hormonski i živčani sustav. Dobro spravljenim pripravkom tegobe blijede, a uzrok postaje prošlost. Iako svako eterično ulje ima nekoliko glavnih sastavnica, djelovanju pomaže upravo sinergija svih, čak i onih najmanje zastupljenih komponenti ulja.
Inače, Saša Radulović jedan je od najaktivnijih hrvatskih aromaterapeuta, te voditelj više projekata iz područja primijenjene aromaterapije. Njegovi pripravci poznati su diljem ljekarna u Hrvatskoj. Aromaterapijom liječi mnoge bolesti za koje medicina nema rješenja.


Autor: Extravagant
Fotografija: Ztc Facebook