Zagreb je postao epicentar dobre zabave pod vedrim nebom

Zagreb je postao epicentar dobre zabave pod vedrim nebom

U moru zagrebačkih mjesta za izlaske, koji su nerijetko slična i puštaju narodnjake, našlo se i jedno urbano mjesto u samom središtu glavnog grada. Terasa Arheološkog muzeja ovo je ljeto apsolutni hit među mladima.

undefined

Riječ je dakako o dobroj glazbi, sjajnim DJ-evima koji se vikendom izmjenjuju za DJ pultom, ali tu je i vedro nebo koje vam neće dati osjećaj vrućine koja nas svih muči posljednjih dana. Izlazak na otvorenom tako je postao glavna atrakcija u Zagrebu jer dobar provod ne mora nužno značiti i zatvoren te zagušljiv prostor.

undefined

Sjajna kulisa dvorišta Arheološkog muzeja tako je postala epicentar dobre zagrebačke zabave, ali i sjajno mjesto gdje se uz dobar provod mogu napraviti i autentične fotografije za društvene mreže. Dokaz tome jesu i brojne fotke na Instagramu i Facebooku koje svjedoče upravo tome – da je zabava najbolja pod vedrim nebom.

 undefined

Uz brojne eksponate koji se nalaze na terasi, tu je dakako i dobra klopa, još nešto što će upotpuniti vašu idealnu večer. Sve na jednom mjestu, što znači da više nakon izlaska ne morate na burek. Sada pod zvijezdama možete jesti, zabavljati se i vratiti se doma bez lošeg mirisa odjeće. 


FOTO: Mario Pavlović