YouTube senzacija u ZTC-u: Stiže Petra Dimić!

YouTube senzacija u ZTC-u: Stiže Petra Dimić!

U Zapadni trgovački centar ove subote stiže prava senzacija za YouTube generaciju. Na rasporedu je JoomBoss meetup s popularnom youtubericom i influencericom Petrom Dimić. Uz uvijek originalnu podršku Davora Jurkotića, make up natjecanje i nagradnu igru, Petrine fanove očekuje mnogo odlične zabave.

Iako je Petra za mnoge nepoznata, posebice za one koji se ne koriste društvenim mrežama, recimo da je Petra pravo otkriće i da ju prate stotine  tisuća mladih diljem regije.

Ona iskreno progovara o tinejdžerskim problemima i svakodnevici, a u tome su se mlađi naraštaji itekako prepoznali. Petra je još srednjoškolka, pohađa srednju ekonomsku školu, a u slobodno vrijeme bavi se šminkanjem, crtanjem i pisanjem.

YouTube kanal je s prijateljem otvorila 2014. godine bez ikakvih očekivanja, jednostavno su se zabavljali, no to je bio upravo recept za uspjeh. Riječ je o opuštenim snimkama prepunima šala, podvala, photoshop transformacija, poput one u kojoj su postali roditelji, ali i odgovora na izazove koje pred njih stavljaju njihovi obožavatelji ili pak davanje savjeta o romantičnom spoju na plaži. Njihovu nesputanost i zaigranost su primjetili brojni svjetski brendovi pa  Petra danas sa svojim prijateljem i sama reklamira sve što je mladima trendi, kao npr. Adidas, MadPax ruksake i slično.

Druženje s Petrom počinje 27. listopada u 17.30 sati. Vidimo se u ZTC-u!