VIVIDENTI KALMAR AKCIJA: Uštedite 2.500 kuna na nekirurškoj blefaroplastici

VIVIDENTI KALMAR AKCIJA: Uštedite 2.500 kuna na nekirurškoj blefaroplastici

PRIJAVITE SE  DO 30. KOLOVOZA I ISKORISTITE VELIKU AKCIJU U RUJNU NA TRETMANE NEKIRURŠKE BLEFAROPLASTIKE U DENTALNOJ ORDINACIJI VIVIDENTI KALMAR IMPLANT DENTISTRY

PAKET OD 3 TRETMANA 5.000 KN UMJESTO 7.500 KN

Nova nekirurška aparativna metoda u podizanju spuštenih kapaka i uklanjanju bora  bez korištenja noža od nedavno je dostupna i u ordinaciji Vividenti Kalmar Implant Dentistry.

Ova metoda ima mnoge prednosti u odnosu na kiruršku blefaroplastiku, što ju čini sve popularnijom estetskom korektivnom metodom. Ne postoji klasično rezanje kože, što znači da nema potrebnih šavova, metoda je bezbolna (bol je slična bolu čupanja obrva), postupak izvođenja je brz (15 – 20 minuta), period oporavka je kratak, a većina se ljudi može vratiti na posao istoga dana.

 undefined

Nekirurška blefaroplastika, u ordinaciji Vividenti Kalmar Implant Dentistry izvodi se pomoću najnovije generacije uređaja Touch Skin 21. Ovaj uređaj omogućuje izvođenje površinske operacije pomoću četvrtog stanja tvari: plazme. Kod ove aparativne metode primjenjuje se struja nošena zrakom koja vrlo precizno i bez dodira instrumenta sa tkivom odstranjuje željeni dio kože. Izuzetno precizan uređaj djeluje ioniziranjem čestica plina u zraku između vrha instrumenta i kože, kako bi se oblikovao tzv „plazma nož“. Zatim se vrši točkasto zasijecanje kože kapaka u nekoliko linija. Suština tretmana je stvaranje malih rezova u vidu točkica u regiji gornjih kapaka koji kasnije zarastaju. Stvaranje ovih malih ranica rezultira mikroožiljcima smještenim u regiji ispod kože (izvana su nevidljivi), koji zacjeljivanjem kožu povlače nagore i na taj način vrše podizanje kože gornjih kapaka.

 undefined

Za postizanje optimalnih rezultata tretman se ponavlja nakon mjesec dana i, ovisno o stanju kože i očekivanju pacijenata, potrebno je napraviti tri tretmana da bi se postigli željeni rezultati. Prvi rezultat tretmana vidljiv je nakon otprilike mjesec dana, dok je puni efekt tretmana vidljiv nakon 6-9 meseci i traje od 5-10 godina.

Uz korekciju spuštenih kapaka ova metoda izuzetno se uspješno koristi u liječenju akni i uklanjanju ožiljaka, uklanjanju bradavica, madeža i hiperpigmentacija te smanjivanju vidljivih bora oko očiju i usana.

undefined

Nekirurška blefaroplastika indicirana je za sve one koji žele ukloniti višak kože na gornjim kapcima, žele poboljšati estetiku svojeg lica bez preuzimanja rizika od anestezije i mogućih komplikacija klasične operacije (asimetrija očiju, hipertrofni ožiljci, nepovratna oštećenja vida i sl.). Ova metoda ne zahtjeva hospitalizaciju niti anesteziju, ne dovodi do modrica, a vrijeme oporavka je izuzetno brzo.  Međutim, potrebno je da  postupak izvodi profesionalac koji je prošao odgovarajuću edukaciju i koji je stručnjak u ovoj vrsti intervencija koje pretpostavljaju da posjeduje razvijeni smisao za estetiku i određenu vještinu u izvođenju samog tretmana.

DA BISTE ISKORISTILI AKCIJU, PRIJAVITE SE DO 30. KOLOVOZA 2018. GODINE NA BROJEVE T: +385 (051) 585 989; M: +385 091 178 8023; EMAIL: info@vividenti-kalmar.com

Autor: Extravagant

Foto: Iva Znaor