Vikend prijedlog: izlet na prelijepe Plitvice

Vikend prijedlog: izlet na prelijepe Plitvice

Tisuće turista koji posjećuju Hrvatsku svake godine ostane oduševljeno Plitvičkim jezerima. Biser je to domaće turističke ponude koji se jednostavno ne smije zaobići. Hrvati međutim imaju tu privilegiju da ne moraju predaleko putovati do ove jedinstvene destinacije, a putem Adriatic active toursa Plitvice možete posjetiti već  24. ožujka ili pak 31. ožujka u sklopu jednodnevnog izleta (prethodni termin je izmijenjen zbog najave snježnih padalina).

undefined

Na Plitvičkim jezerima svako godišnje doba ima svoje čari i posebnosti. Uživajte u šetnji uz sam rub jezera u njihovom neprekinutom toku, ulijevajući se jedno u drugo stvaraju prekrasne slapove. 

undefined

Prema programu putovanja, polazak iz Rijeke na rasporedu je u 06:00 sati sa Jelačićevog trga. Nakon samog putovanja uz kraća zaustavljanja radi odmora, prošetajte najstarijim hrvatskim nacionalnim parkom i razgledajte stepenasto postavljena jezera i zadivljujuće slapove koje stvaraju sedrene barijere. U svako godišnje doba može vas zadiviti ljepota ovog parka koji je u stalnom biodinamičkom procesu stvaranja. Park je 1979. godine UNESCO stavio na Listu svjetske prirodne baštine zbog njegove ljepote i jedinstvenosti. Povratak iz Nacionalnog parka Plitvička jezera u Rijeku na rasporedu je u večernjim satima. 

undefined

PROGRAM PUTOVANJA:

POLAZAK: 24.03.2018. ili 31.03.2018.

POLAZAK:  06:00  Rijeka 

POVRATAK:  u večernjim satima - Rijeka

MINIMALAN BROJ OSOBA:  40 osoba

CIJENA:  120,00 HRK

Cijena ulaznice se plaća na licu mjesta i nije uključena u cijenu izleta.

undefined

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu,
- voditelja putovanja,
- pripremu i organizaciju putovanja,
- osiguranje od odgovornosti.

undefined

Cijena ne uključuje:

- cijenu  ulaznice: - djeca od 7 - 18  godina: cca 30,00 HRK; - odrasle osobe: cca 50,00 HRK; -  studenti: cca 40,00 HRK  (uz predočenje iskaznice - X-ice); - djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama: GRATIS (uz potvrdu),     

- ulaznice i sadržaje koji se naplaćuju

undefined

Rezervacije na mail: info@adriatic-active-tours.hr ili na mob: 0915922561

Online rezervacije i detalji izleta na web stranici Adriatic active tours.

undefined

undefined

undefined