Večeras u Rijeci klaunovi, žongleri i hodači na štulama!

Večeras u Rijeci klaunovi, žongleri i hodači na štulama!

Danas s početkom u 19:15h, na Korzu, a u sklopu programa Dana sv. Vida, održati će se Večer uličnih zabavljača.

Od Trga 128. brigade HV pa sve do Riječke ure u dvosatnom će programu vladati različiti ulični zabavljači. Korzo će na taj način oživjeti nastupima žonglera, klaunova, hodača na štulama i vozača štulocikla, a gledatelji će moći oslikati lice, te sudjelovati u radionici za djecu i početnike.

Program će otvoriti Flash Dance Unit iz Rijeke i Đon Kesten žongler, a nastaviti će se kroz zabavu uz humoristični nastup dvije klaunice „Pistacije i Đumbus“, mađioničara Andrej Škedela, žonglersku skupinu Čupakabra uz cirkuski show, plesni nastup centra Salsero, plesni performans Ruža i nastup vatrenih mažoretkinja, dok će Ri Run (Rijeka Parkour) pokazat umijeće kretanja i akrobatskih skokova. Održati će se i radionica za djecu i početnike, gdje će biti predstavljen žonglerski rekvizit sastavljen od špage/lanca i lopte. Radionica se sastoji od dva dijela: izrade rekvizita i igre s izrađenim rekvizitom.

Istovremeno, na Trgu 128. brigade HV, započet će ulični show modeliranja balona i glazbe – Baloooni show, nakon čega će plesna skupina Flame izvesti plesni performans „Grief“. Po završetku performansa, započet će cirkuski ulični performans „El Cric“.