Romantično Valentinovo u restoranu i  boutique hotelu Marina

Romantično Valentinovo u restoranu i boutique hotelu Marina

Darujte voljenoj osobi romantičnu večeru uz svijeće u elegantnom ambijentu restorana Marina u Krku. Vrsni kuhari uz mnogo mašte i kreativnosti osmislili su romantične menije koji će očarati nepca i najzahtjevnijih gurmana.

Boutique hotel Marina je najekskluzivniji objekt u sastavu hotelske kuće Hoteli Krk d.o.o. Sagrađen davne 1925. godine, opsežnom rekonstrukcijom 2008. godine preuređen je u moderan ekskluzivan hotel koji zadovoljava želje i najizbirljivijeg današnjeg gosta, a danas raspolaže s 10 luksuzno uređenih smještajnih jedinica.

undefined

Upravo u sklopu hotela nalazi se ekskluzivan gurmanski restoran Marina koji je uvršten u prestižnu kategoriju 100 vodećih restorana u Hrvatskoj, a već je godinama omiljeno mjesto brojnih otočana i njihovih gostiju za organizaciju rođendana, krštenja, vjenčanja te poslovnih druženja i domjenaka. 

Ima li boljega mjesta za začiniti svoje intimne trenutke večerom uz svijeće, od romantičnog ambijenta Marine?

undefined

U tjednu zaljubljenih, od 12. do 18. veljače, u restoranu Marina po promotivnoj cijeni od samo 150 kn u ponudi je niz prigodnih menija za istinske gurmane:

Menu 1    150,00 kn

Carpaccio od inćuna s pečenom paprikom i rikulom na baguetteu
Lignje punjene kozicama i grdobinom u umaku od povrća
Miješana salata
Ledeni vjetar

undefined

Menu 2    150,00 kn

Buket zelenih salata i ovčji sir s dresingom od tartufa
Teletina s pršutom i škampima na glaziranom povrću
Miješana salata
Sacher torta

undefined

Menu 3    150,00 kn

Tartar od brancina aromatiziran emulzijom od naranče
Riblja lepeza (brancin, grdobina, lignji) s krumpirom, maslinama i povrćem
Miješana salata
Slatki užitak

Menu 4    150,00 kn

Goveđa juha s domaćim rezancima
Biftek u zelenom papru s pečenim krumpirom
Zelena salata
Palačinke s emulzijom od meda i kremom od oraha

undefined

Za netom vjenčane i sve koji traže intimnu atmosferu koju će začiniti s nešto više strasti - tu je romantični paket Ljubavna priča.

undefined

U "Ljubavnu priču" uključen je smještaj u luksuzno uređenoj sobi s prekrasnim pogledom na more i romantičnim postavom kreveta, polupansion, piće dobrodošlice, karta pješačkih staza za duge romantične šetnje, ekskluzivna sol za kupanje iz lokalne proizvodnje, ogrtač i papuče u sobi te, naravno, WiFi pristup i boravišna i ekološka pristojba.

undefined

Polupansion uključuje romantičnu menu večeru uz svijeće i bogat doručak po želji gosta, koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce.

undefined