Uživajte u životu, ovoga petka u Babaloou

Uživajte u životu, ovoga petka u Babaloou

Ovoga petka, 11. svibnja 2018. godine, s početkom u 17 sati, u prostorima Babaloo design concept storea održat će se event namijenjen svima koji žele uživati u životu.

Priznati chef Saša Polojac ovom će prilikom za sve okupljene pripremati ukusna jela te održati edukaciju o kuhanju na vrhunskim Miele aparatima. Osim u gurmanskim specijalitetima, moći ćete uživati i u elegantnim mjehurićima profinjenog luksuznog talijanskog prosecca Bottega Gold, uz stručno vodstvo njihove sommelierke Ines Matić koja će vas upoznati sa svim detaljima koje budete htjeli znati o ovom tekućem zlatu. 

undefined

Također, partneri projekta iz Gentlemen's Shopa pripremit će selekciju odijela njihovog niché brenda Fidelio pa ćete na licu mjesta biti u mogućnosti saznati sve što ste ikada htjeli znati o odijelima po mjeri te ujedno i naručiti vlastito. Da bi užitak bio potpun tu su Vinotel Gospoja i novi Riječki pivari Kaltenberg.

Uz sve to, poznati DJ Dado, uz pratnju maestralnog saksofonista, bit će zaslužan za odličnu muziku koja će zaokružiti cijeli događaj i unijeti sjajnu atmosferu. Stoga, ako znate i želite uživati u životu, pridružite nam se!