Uzbudljiv listopad u Zapadnom trgovačkom centru

Uzbudljiv listopad u Zapadnom trgovačkom centru

Listopad u Zapadnom trgovačkom centru donosi pregršt zanimljivosti. 

Krenimo redom: već ovoga vikenda, u subotu 13. listopada na rasporedu su već svima dobro znani GiveMe5 popusti uz koje ćete u ZTC-ovim trgovinama moći kupovati po značajno povoljnijim cijenama.
 
Dan kasnije na redu je MEET UP IN Shoe Be Do, a ovoga puta na druženje dolaze Nika Ilčić, Marko Vuletić i Paula Ris. Meet up starta od 18.30 sati.

Čak tri dana, 19., 20. i 21. listopada rezervirani su za mnogima najdražu manifestaciju u godini - riječku inačicu Oktoberfesta. Drugi po redu, Oktoberfest ispred ZTC-a održat će se uz ugođaj s ljepoticama u tradicionalnim bavarskim nošnjama te uz gastro ponudu koju čine prepoznatljive gastro delicije i izvrstan izbor piva poznatih pivovara. Za zabavu će se u petak pobrinuti DJ Bura Avantura, u subotu Beatles revival band, a glazbe neće nedostajati ni u nedjelju. Odličnu atmosferu sva tri dana začinit će zabavne pivske igre i natjecanja, a u subotu nam stižu i Prve riječke mažoretkinje.

Kraj mjeseca u ZTC-u obilježit će dva događaja: 27. listopada u 17.30 fanovi će imati priliku družiti se i fotkati s poznatom influencericom Petrom Dimić, a pritom i naučiti kako napraviti naj fotku i dobiti poklon iznenađenja.

Kao šećer na kraju ostaje nam 31. listopada, dan za - Halloween party! Pozivamo sve vještice i vještce , prinčeve i princeze, superjunake i ostala mala čudovišta u ovom gradu da dođu na vjenčanje Morticie i Georga. Vjenčanje će se održati u 18h u ZTC-u. Posjetitelje će dočekati straaaašan prizor. Evo dijelova priče: ukleta spilja... mumije... čudan smijeh i strašni zvukovi... vještice i vještci... ljigavi zadaci... tanjuri s hranom...hm... možda to i nije hrana... HEJ...AKO SI HRABAR, DOĐI!!! Poklone ne morate nositi jer je vaš dolazak najveći poklon!

undefined

Autor: Extravagant
Foto: ZTC promo