Upisi na tečajeve u modnoj agenciji Tijara model management

Upisi na tečajeve u modnoj agenciji Tijara model management

Tijara model management jedna je od najprestižnijih modnih agencija na ovome području, a iz njihovih redova svake nam godine dolaze veoma uspješna modna lica koja rade na hrvatskoj i inozemnoj modnoj sceni.


undefined
undefined


Osim sjedišta u Puli, Tijara je s tečajem manekenstva aktivna i u Rijeci i Labinu. Jedanput godišnje upisuje djecu i mlade u dobi od šeste do dvadeset i druge godine. Tečaj obuhvaća rad na pokretu na sceni, kombiniranju manekenstva i glume, svladavanju modne koreografije a uvijek uz gostujuće predavače, castinge, modne revije, tv snimanja i fotografiranja. Obuhvaća rješavanje klasičnih problema u hodu i držanju kao što su pogrbljena leđa i ramena, ispravljanje izbačenog položaja glave, problemi s hodom, stopalima i kukovima. Tečaj je otvorenog tipa, te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal, te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. 


undefined


Tečaj manekenstva prema programu Marijane Dabo Percan provodi se već niz godina. Marijana je profesorica koja s djecom i mladima radi zadnjih 18 godina u izravnoj interakciji s učenicima, učiteljima i stručnim suradnicima. Direktorica je Modne agencije Tijara, a godinama je radila kao vanjski suradnik Škole za odgoj i obrazovanje-Pula. Modni je koreograf i producent, koordinator protokola Pula Film Festivala, direktorica SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja te potpisuje brojne druge projekte. 

Svi budući manekeni mogu se upisati na tečaj manekenstva u Puli, Rijeci i Labinu.
UPISI PULA, Istarska 16, radnim danom od 18 do 20 sati.
UPISI RIJEKA, Andrije Medulića 6, subotom od 9 do 13 sati.
UPISI LABIN, Rudarska 1 (Pjacal), petkom od 17 do 19 sati.

undefined
undefined


Ove godine iz Tijarine radionice osim tečaja manekenstva u Pulu stiže i novi tečaj za male modne dizajnere. Tečaj za male modne dizajnere potiče kreativnost od malih nogu. Ovo je pravo mjesto za sve one koji žele crtati i dizajnirati, izraditi svoj nakit i odjevnu kombinaciju, učiti od pravih modnih dizajnera i modela, pokazati svoj dizajn na modnoj reviji te biti na svom prvom modnom snimanju. Tečaju, koji traje šest mjeseci, mogu pristupiti svi mali polaznici od šeste do jedanaeste godine. 


undefined


Postani i ti dio Tijara obitelji!Fotografije: Filip Koludrović, Maja Topčagić, Ivana Tomić