Umjetnost trajne šminke u rukama Dolores Srok

Umjetnost trajne šminke u rukama Dolores Srok

Ukoliko imate imalo dvojbe o tome što učiniti za sebe, a da iz Vas izvuče ono najbolje, mi smo našli rješenje za Vas – DS Permanent Make Up.

Iza ovog naziva stoji Dolores Srok, ne samo kao vlasnica salona, nego i kao žena koja svojim radom dokazuje kako predanost struci kojom se bavi, mora pokazati rezultate. A rezultati su tisuće zadovoljnih klijenata diljem lijepe naše, pa čak i izvan njenih granica. Za Dolores Srok možemo slobodno reći kako je utemeljitelj najaktualnijeg tretmana u svijetu ljepote, a riječ je o tretmanu trajne šminke, kojim Dolores ženama omogućuje da svoju ljepotu istaknu na jedan poseban način.


undefined


Savršenom interpretacijom svoga rada, Dolores je tretmane trajne šminke  podigla na razinu koja graniči s nekom vrstom umjetnosti. Do svega toga došla je zahvaljujući predanosti svome radu te brojnim sudjelovanjima na raznim seminarima, edukacijama i konferencijama, a kao rezultat toga, Dolores je stekla status Permanent Make up Expert-a.

Svoje znanje i iskustvo prenosi kao govornik na kongresima u raznim zemljama kao što su Brazil, Kanada i Austrija, te kroz razne edukacije u Italiji, Švicarskoj, Rumunjskoj, Belgiji, Njemačkoj i Nizozemskoj. Važno je napomenuti kako će Dolores uskoro svoj rad  skupa sa vodećim svjetskim PMU artistima predstaviti i u Aziji na 1. Konferenciji u Vietnamu". Također, ukoliko ste početnik ili stručnjak s iskustvom koji svoj rad želi podignuti na najvišu razinu, Dolores već dugi niz godina u sklopu Pmu Art Academy, nudi tečajeve prilagođene vašem statusu.


undefined


Uz razne ponude tretmana koje Dolores nudi, istaknuli bi tretman medicinske mikropigmentacije aerole Ovim tretmanom Dolores pruža mogućnost ženama da nakon masektomije i rekonstrukcije dojke vrate prirodan izgled aerole,  što moramo priznati, daje jednu humanu notu na njezin cjelokupan rad. Uz navedeni tretman, Dolores jedina u Hrvatskoj nudi tretmane mikropigmentacije vlasišta, kojim  muškarcima i damama uspješno prikriva područje ćelavosti. Sigurni smo kako će s ovim tretmanima, Dolores mnogima omogućiti da svoje „nedostatke“ pretvore u prednost i izmamiti osmijeh koji će ostati trajan.


undefined


undefined


undefined


undefined


Ako Vas uz sve ovo nismo uspjeli uvjeriti da se odvažite na neki od tretmana, preporučamo da ugovorite svoj termin, posjetite salon, upoznate Dolores i sigurni smo da ćete vrlo brzo shvatiti kako ste na korak od savršenstva. A savršenstvo je već u Vama, samo će ga Dolores naglasiti.


undefined

Web: www.ds-permanentmakeup.com