U petak otvorenje klizališta u Rijeci

U petak otvorenje klizališta u Rijeci

U petak 1.prosinca,2017. godine u 11h otvara se klizalište „Morska pahulja“ na Gatu Karoline Riječke, a biti će otvoreno sve do 14.siječnja,2018. godine. Otvorenje klizališta omogućila je tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka, a na dan otvorenja u vremenu od 12h do 16h klizanje za sve građane biti će besplatno.


undefined


Kao i dosadašnjih godina, tako će i ove Grad Rijeka u organizaciji s Odjelom gradske uprave za odgoj i školstvo, omogućiti besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja. Djeca koja nemaju svoje klizaljke, moći će ih unajmiti na klizalištu po cijeni od 10 kuna. Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na stranici www.dom-mladih.hr.

Građanima će biti na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.

Sponzorsku podršku uređenju i radu klizališta pružila je INA.

 Fotografije: Klizalište Morska Pahulja

Autor: Extravagant